MENU

by • 07 september 2015 • AgilityComments (2)1871

Skrytinlägg!

Fattar inte att jag inte har bloggat sedan i början av augusti!!! Det har verkligen hänt massor!!! Så nu får jag göra ett riktigt skrytinlägg om alla härliga framgångar!!!:-D

Det började med Varberg, där tog Lakrits en agility SM-pinne! Helgen efter var det tävling i Frövi. Jag hade halkat i Varberg med påföljden att jag fick ännu mera ont i kroppen. Är bara såååå trött min kropp med nerver som hamnar i kläm i ryggen… Det blev i alla fall så att jag inte kunde springa med Dot i Frövi. Tommy var snäll och sprang med henne!

Däremot sprang jag med Guess, trots att det gjorde ont! Det gick över all förväntan!!! På lördagen vann vi agilityklassen!!!! SM pinne och cert!!!! Duktiga Guess!!! Sedan på söndagen vann vi hoppklassen!!!! Den nollade även Tommy och Dot men tiden räckte inte till sm-pinne. Det var varmt och hon gillar inte värmen. Det gör däremot Guess!!! Två vinster samma helg!!! Min superhund!!!<3

Helgen efter var det GMBK:s tävling, den var flyttad till Kungsbacka. Där gick Dot bäst och tog sin sista sm-pinne i hoppklass! Bara (?) 2 agilitypinnar kvar. Det kan nog ta sin lilla tid… De andra två gick riktigt bra men fick fem fel och då får man inga pinnar… Helgen efter var det återigen Göteborg. Men den här gången var det Göteborgs avdelningens tävling på lördagen. Där gick både Guess och Dot riktigt snabbt och bra i hoppklasserna men fick förargliga fem fel… Toppentider men det hjälper ju inte när man har fel… Lakrits och Tommy gjorde ett jättefint agilitylopp som resulterade i en fin fjärde placering med sm-pinne, cert och championat!!!! Så nu är hon dubbelchampion!!! Guess gjorde ett fint agilitylopp sist på dagen och nollade! Det blev en femte plats och sista SM-pinnen!!! Så nu är hon klar för SM 2016 i Växjö!!!!

På söndagen var det tävling på Kinds BK i Svenljunga. Tyvärr inga nollade lopp i agilityklasserna, förargliga fem felslopp… Små startfält vilket gjorde att man inte fick pinne trots en sjätte plats med Dot eller om det var en sjunde… Däremot i hoppklassen gick det bättre!!! Guess tvåa, Lakrits trea och Dot fyra!!! Helt ok!!!

Så till helgen som gick. Då var det dags för Tidaholms tävling. Vi drog med husvagnen för att kunna umgås med Monica som äntligen skulle med på agility!!! Hon skulle inte tävla utan ”bara” vara funktionär! Sedan var det fler trevliga människor som var där, Emma, Peter, Annika, Maria och Carola som vi umgicks med på lördagkväll. Men det var ännu mer trevliga människor där som vi träffade på dagarna, ingen nämnd och ingen glömd! Det började regna på fredagkväll och det regnade hela natten och även på lördag förmiddag. Vi började med hoppklass. Guess nollar men med en usel tid, hon sprang till fel tunnelingång och det tog en evighet innan hon kom tillbaka… Dot nollade och kom tvåa!!! Cert och championat!!!! Så glad och stolt över henne!!! Agilityklassen gick inte lika bra, inte för någon utav våra hundar, tyvärr! Behöver SM-pinnar med Dot och Lakrits i agility… Vi firade i alla fall championatet på kvällen med att åka och äta på en thai restaurang med Monica. Det var mycket trevligt och gott!!! När vi kom tillbaka bjöd jag på lite bubbel och vi umgicks med de andra nån timme innan vi skulle gå och lägga oss.

På söndagen började vi med hoppklass igen. Dot fick en vägran på slalom och det var ett svajigt lopp! Guess nollade, men inte med en speciellt bra tid. Det blev en sjätte plats. Lakrits rev tyvärr ett hinder annars hade hon en bättre tid! I agilityklassen fick Dot fem fel på a-hindret, igen… Jag är säker på att hon landade på kontaktfältet men domaren tittade på rörelsen… suck!!! Sedan fick vi en vägran på sista hindret. Jag var lite sen och hon blev tveksam. Den tar jag på mig helt! Rätt sur och besviken på att få fel av domarna som inte kollar tassar utan bara rörelsen… Laddade om och skulle köra Guess. Hon gick superbra! Det blev en nolla och en delad andra plats!!! Vilket i sin tur innebar att hon fick certet och championatet!!!! Såååå glad och stolt över min hund som numera är en dubbelchampion även hon!!!

Vi var kvar ett tag innan vi åkte hem och tittade på lite andra som körde klass 2. Fick även en superfin present av Camilla och hennes familj! En riktig Guess present!!! Tyvärr dog batteriet i kameran nu ikväll men jag ska försöka ta kort och visa den imorgon!!!

När vi kom hem storstädade vi husvagnen!!! Sedan firade vi championatet med lite bubbel…:-)championat

Lakrits med sin cert och championatsrosett, Guess med sina och Dot med sina. Det är lite skillnad på storlek beroende på var man får sitt championat….

Related Posts

2 Responses to Skrytinlägg!

  1. bengtlonnerblad skriver:

    Härligt att läsa – och väldigt roligt att få bevittna era välförtjänta framgångar. Vi är sååå glada, och skickar er de allra varmaste gratulationer!

  2. admin skriver:

    Tack snälla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: