MENU

by • 08 september 2015 • AgilityComments (0)521

Present och bra träning

Fick en så himla fin present av Camilla med familj!! Eller om det var Matilda som hittade den… Det är ingen som kan tvivla på att jag har en hund som heter Guess 😀 Eller om märket har tagit efter oss… hihih! I alla fall så tycker jag att det var en toppenpresent!!!! Att vi sedan fick den samma dag om Guess blev agilitychampion gör ju inte saken sämre!!! Tusen tack bästa Camilla!!!

presentcamilla

Idag efter jobbet kom Emma och Viggo på besök. Vi skulle träna lite agility! Vi byggde en agilitybana utifrån hur balanshindrens placering. Emma ville ha lite klurigt! Som vanligt när jag hittar på efter hur de stora hindren står blir det lätt lite för svårt… Starten blev besvärlig för Guess… Men hon låser inte så tidigt på hinder så när jag stack så följde hon med! Men hon klarade det efter några försök. Kontaktfälten var helt ok! Hoppas det kan fortsätta så den här säsongen! Dot klarade starten bättre, men hon är lurig med kontaktfälten! Särskilt med A-hindret! Jag måste verkligen jobba med henne!!! Bara att träna vidare! Sedan körde jag även Lakrits och hon gick kanonbra!!! Jag körde dessutom Till… Det gick över förväntan!!! Jag har ju inte tränat henne så mycket, men jag är imponerad av henne! Viggo körde mellan alla våra hundar. Han gick riktigt bra! Han påminner om Dot, två försök sedan blir de lite trötta eller så tycker de att vi är lite tröga som förare….;-) Tack Emma för en kul och bra träning!!!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: