MENU

by • 04 augusti 2015 • AgilityComments (0)580

Mysig eftermiddag

Igår sken äntligen solen! Ok, det var lite moln ibland men ändå!!! Man blir såååå glad över att se den! Jag hade tänkt att jag skulle vara lite duktig och baka lite muffins. Det är gott att ha när man är och tävlar och just nu finns det mycket gott man kan lägga i…:-) Så på morgonpromenaden plockade jag hallon, det är ingen höjdare när man har med hundarna! Två stycken dök in i hallonsnåret så fort jag hittade några bär! Lakrits och Guess gillar verkligen hallon!!! Det fanns inte så många, i alla fall inte som var mogna och utan mask… Så det tog tid!

Hemma igen så blev det frukost och lite annat fixande innan jag tog med hundarna ut i skogen för att plocka blåbär! Det gick lättare! Lakrits äter gärna blåbär också men då kan hon vara en liten bit ifrån! Till vill helst rulla sig på dem! De andra två bryr sig inte så mycket… Hemma igen så plockade jag av lite vinbär. Jag hade sett ett recept på vinbärskaka som jag ville prova! Att man plockar vinbär bryr sig inte hundarna om alls! Då kan de ligga bredvid busken och jag kan ha burken jag plockar i på marken…

Sedan blev det bakning! Både muffins och vinbärskaka! Vinbärskakan var riktigt god!!!

 Kakan var inte klar när jag tog kortet…

Sedan satte jag mig solen med en kopp kaffe och njöt av en hallonmuffins och en liten bit vinbärskaka! Fick för mig att lägga ut hur redig jag varit på fb. Gjorde det och vips! Så hade jag två fikagäster!!! Monica och jag har pratat riktigt länge om att vi skulle ta och träffas så det var bara såååå mysigt att hon kunde komma på eftermiddagen! Emma har semester och kunde också komma!!! Vi fick en riktigt trevlig och mysig fika stund i trädgården! Vi fick invigt våra nya trädgårdsmöbler också!

Men innan de kom hade Tommy kommit hem från jobbet. Vi hann att gå den vanliga rundan och träna lite agility med hundarna innan de kom! Det var behövde hundarna och vi också!!!

Jag hade tänkt att vi skulle grilla på kvällen till middag men eftersom vi hade så himla trevligt flög timmarna iväg! Istället fick det bli köttfärssås och spaghetti! Men det fungerar bra det med!

Idag är det än så länge en solig dag (förmiddag) så det kanske kan bli grillning ikväll istället! Måste bara visa vår nya fina grill! Tommy är nöjd! :-)

Sedan är det helt ofattbart att Till redan har bott hos oss i drygt ett år! Hon har blivit stora damen! Hon gillar agility och att busa, framförallt med Dot!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: