MENU

by • 26 juli 2015 • AgilityComments (0)460

Wasahoppet dag 3 och 4

Igår var det inte min dag alls!:-( Dot gick fint första agilityklassen, missade bara ett kontaktfält men då fick hon en rivning och en vägran… Guess rev och fick vägringar så när jag inte var helt nöjd med gungan så tog vi om den. Tommy och Lakrits hade också 15 fel. Sen i hopploppet så gick Guess ur slalom fel så det blev fem fel, Dot vände  åt fel håll på en sväng och sen kom jag efter så fem fel med henne med!

Däremot så nollade Tommy och Lakrits och kom fyra! Därmed är de SM klara i hopp!!! Härligt!

Sista agilityklassen missförstod Dot mig och tog balansen istället för gungan. Guess däremot gjorde ett kanonfint lopp! Men efter balansen skulle hon hoppa ett hinder rakt framifrån men valde då att gå runt… Samma som dag 2… Därmed en disk! Grymt besviken eftersom vi var nolla dit och hon gick så himla fint!!! Lakrits och Tommy gjorde ett fint lopp men hon rev tyvärr två hinder! Sen fick hon ytterligare fem fel av en katastrof till domare som vi inte varför… Hon visade nämligen inga mer fel men gick in i tältet och gav dem. Tror att hon missade att hon redan dömt en utav rivningarna… I alla fall blev det bubbel och kinamat!!!

Under sista loppet började det regna, vilket de hade lovat! Vi hade hoppats på att få ner förtältet men det hann vi alltså inte! Sedan regnade det hela kvällen och nästan hela natten! När vi gick upp var det uppehåll så morgonpromenaden slapp vi regn! Men sen började det! Det var därför många som inte kom till start! Vi började med agilityklass, Dot var först av våra hundar. Det var halt!!! Men hon gör ett fint lopp!! Jag halkade på ett ställe och kom lite efter så hon fick en vid sväng, sen fick hon tyvärr fem fel på a-hindret. Men totalt fem fel tycker jag är helt ok! Hon kom på en 22:a plats.

Guess halkade ordentligt innan balansen så hon nästan gick över! Där förlorade vi massor med tid! Annars gick hon fint!!! Äntligen en nolla!!! Det räckte till en nionde plats och en SM pinne!!!

Tommy och Lakrits gjorde också ett fint lopp i regnet! Men tyvärr rev de ett hinder! Men de kom på 21:a plats!!!

Sen regnade det ännu mer och åskade! Guess var först i hoppklassen och gör ett kanonfint lopp men i en tight sväng runt ett hinderstöd går hon under hindret och vi får en vägran! Tyvärr! Dot gör ett riktigt bra lopp halkar på några ställen och flyter ut lite men en nolla!!! Tyvärr räckte bara tiden till en 18:e plats och ingen SM pinne:-( Snopet!!! Tommy och Lakrits gör också ett riktigt fint nollat lopp men även de blev utan pinne, en 17:e plats!

Vi packade ihop alla våta saker och åkte till campingen, tog en snabb lunch med macka och kaffe innan vi packade ihop förtältet och allt! Lika bra att åka hem med alla blöta saker! Fast vi hade tänkt stanna en natt till egentligen! Nu ska det bli skönt att komma hem! Filmer från igår kommer! Men idag regnade det för mycket för att filma!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: