MENU

by • 24 juli 2015 • AgilityComments (0)517

Wasahoppet dag 1 och 2 för oss

Igår blev det inget bloggat, vet inte varför! Vi körde bara var sitt hopplopp igår och det gick väl så där! Guess var bäst men hon hade fem fel. Det var i och för sig mitt fel eftersom jag hojtade bra när hon gick in rätt i slalom och då gick hon ur… Dot var lite okoncentrerad och fick 20 fel… Lakrits blev en disk men hon gick fint! På kvällen började det regna så vi hade en mysig kväll inne i husvagnen med varsin bok.

Imorse var det upp tidigt, halv sex… Suck! Men det går fint när man ska tävla! 😉 Vi kom i god tid till tävlingsplatsen idag! Igår körde vi lite fel men när man körde rätt gick det himla bra! Tommy hade tidigt startnummer men jag fick också gå banan för mig och Guess. Det var riktigt halt i gräset! Banan låg i skuggan och det var mycket dagg. De första hundarna halkade rejält! Men när Tommy körde som nr 30 hade torkat upp lite i alla fall! Lakrits gör ett kanonsnyggt lopp!!! Men så hoppar hon över de två sista pinnarna i slalom och det blev en disk, skit också! Guess klantade jag mig med!!! Jag skickade in henne i fel tunnelingång!!! Dubbelsuck!!!! Blir så trött på mig själv när jag gör sånt!!! Med Dot lyckades jag diska mig utan att veta om det! Skickade henne över ett hinder åt fel och märker det inte själv… Annars gick hon riktigt fint! I agilityklassen som var några timmar senare så gör Lakrits och Tommy ett jättesnyggt lopp! Tills på slutet när Lakrits river ett hinder och sedan springer runt ett… Men de kom i mål med tio fel liksom jag och Guess. Men den här gången blev jag sur på Guess… Jag vet att man inte ska bli det men när hunden springer rakt mot ett hopphinder och sedan springer runt det när hon skulle hoppa det rakt framme ifrån kan man få bli det en liten stund! Annars gick hon snyggt! Vi fick en rivning också. Dot var inte alls i form och det blev en disk.

Jag till och med funderade på att inte köra henne det sista loppet för hon verkade så hängig! Hon gillar inte värmen riktigt men det har inte varit speciellt varmt idag… Till slut bestämde jag mig för att köra ändå och det var ju tur! Hon var sig mer lik och vi nollade!!! Det räckte till en sjätte plats, SM-pinne och cert!!!

Guess och jag lyckades nolla vi med! Lite bättre tid än med Dot! Ett tag låg vi tvåa och trea men det blev en fjärde plats med Guess och en SM-pinne så nu är hon klar i hopp! Tyvärr är det riktigt många kvar i agilityklassen….

Lakrits och Tommy hade ett riktigt snyggt lopp på gång men så missförstod Lakrits Tommy och tog fel tunnel, så synd!:-(

Nu har vi i alla fall duschat och firar med lite bubbel! Vi har dessutom varit ihop i 21 år idag! Så fira måste man ju!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: