MENU

by • 21 juli 2015 • AgilityComments (0)564

Äntligen tillbaka!

Äntligen har jag eller egentligen inte jag fått ordning på bloggen igen!!! Helt plötsligt i februari så fungerade det inte alls när jag bloggade! Jag kunde se inläggen men ingen annan! Det blev bara vitt… Så himla trist!!! Men så fick jag hjälp av Gabriella som lyckades fixa tillbaka den!!! Det är därför den inte ser ut som förut! Det är några saker som jag inte har vant mig vid ännu men det gör jag nog snart!!! Tack Gabriella!!!

Det har hänt massor sen sist så jag kommer inte att berätta allt idag… Men jag kan väl säga att jag och Guess körde SM sista helgen i juni och vi kom femma i hoppklassen!!! Tyvärr så lyckades jag inte förvalta den placeringen dag 2 men jag är ändå riktigt nöjd med vår insats!

Sen var det Guldagility i Kalmar och det gick både bra och mindre bra! Sen har det varit agilityfestival! Så har vi äntligen fått klart växthuset! Vinrankan var inte helt förtjust i att bli uppbunden igen men det är den i alla fall! Så här såg det ut när vi skulle börja försöka få upp den igen… Den hade tagit över hela växthuset! Det blir till att beskära den senare i höst och binda upp den mer riktigt…

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: