MENU

by • 22 juli 2015 • AgilityComments (1)1895

Agilitysemester

Imorse när vi som vanligt rastat hundarna och ätit frukost packade vi klart det sista för att kunna åka på en liten husvagnstripp! Som vanligt när vi ska vara iväg ett tag så är det agility inblandat! Tror inte att det skulle gå att bara åka iväg på semester!:-) Men i alla fall, den här gången är det Dalarna, närmare bestämt Säters camping! Vi ska tävla på Wasahoppet i fyra dagar och sedan kanske vi ska ha lite semester… Det beror på vädret!

Hittills har vädret varit så där! Det har varit mulet, regn och sol. Vi hann få upp förtältet i alla fall taket sedan började det att droppa… Men vi fick i alla fall upp det! Sedan letade vi upp ett apotek, då regnade det mer och givetvis var regnkläderna kvar i husvagnen. Men jag fick i alla fall tag på Tías medicin! När vi kom tillbaka skulle hundarna ut på en promenad men då regnade det så pass att det var regnställ som gällde! Men det var i alla fall en ganska skön promenad. När vi var på väg tillbaka slutade det att regna! Det var skönt! Tyvärr har vi fått en liten pöl inne förtältet så hundarna och vi sitter i husvagnen. Utsikten kan man verkligen inte klaga på! Det är en sjö, Ljustern, och bakom den är det lite berg! Extra fint när solen lyser!

22.7.15sater

Vi bestämde oss trots allt för att grilla och det har inte börjat regna än! Det blev kycklingklubbor och grönsaker på grillen. Vi gillar verkligen vår nya grillgrej, en wok. Det blir så himla gott! Nu ska vi ladda inför tävlingen imorgon, vi har sovmorgon… Skönt!!!

22.7.15mat

Related Posts

One Response to Agilitysemester

  1. bengtlonnerblad skriver:

    Härligt att agilitytokarna är tillbaka på bloggen! Vi har saknat den, och det är en väldigt fin och snygg layout. Presentationsfotot på alla hundarna är bara så läckert!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: