MENU

by • 09 februari 2015 • AgilitytokarComments (0)541

Sol och lite ledigt!

Tja, det här med att blogga kontinuerligt verkar vara lite svårt att få till än så länge! Framförallt blir jag himla missnöjd när jag inte har kort… Men för att lägga in kort i bloggen måste jag använda datorn… Det är ju så himla smidigt med ipaden… Men jag får sluta att vara lat! Idag kommer dock inte bloggen att innehålla några kort istället blir det film! Går en kurs i tävlingspsykologi för fantastiska Eva-Marie Wergård! Förutom att hon är en duktig agilityförare är hon även en duktig triatlon atlet (vet inte hur det stavas riktigt)! Hon var med i tv-programmet Atleterna och var kvar till slutet! De kom på en fantastisk tredje placering! Dessutom är hon grym på tävlingspsykologi! Eftersom jag nu håller på med min andra läxa skulle jag ha en film på mig och min hund… Det finns ju några stycken att välja på! Men jag ville ha en från Ulricehamns tävlingen där jag och Guess bara öste på! Att vi fick fel syns inte på filmen… Domaren dömde bara en rivning men jag fick ytterligare fem fel någonstans som jag inte ser att domaren visar… Misstänker att det var gungan! Men eftersom jag inte lagt in några filmer sedan i juli så har jag ett digert jobb framför mig ikväll!

Det är kul att se filmerna igen! Igår satt vi och tittade på dem och analyserade dem tillsammans! Idag har jag hittills inte hunnit lägga in filmerna eftersom jag läst en bok om resultatanalys i skolan, en uppgift som ska vara klara nästa vecka till förstelärarmötet. Nu ikväll läste jag klart! Sedan har jag varit ute och njutit av det fantastiska vädret idag! Sol och plusgrader! Riktigt vårväder!!! Det blåste knappt någonting så det blev en skön löprunda på 6.6 km! Fast det är fortfarande kämpigt! Det här var femte gången jag sprang den i år och det går sakta bättre! Fortfarande usel tid alltså! Men det var en förbättring i alla fall! Så det kommer att bli bättre!

Här kommer en film från i somras när Dot tar sin sista hoppklass 2 pinne eller om det är nummer två… Det är från Frövi i alla fall!

Här kommer en film från Ulricehamn nu i januari. Här tar Guess sin tredje SM-pinne i agilityklass… En till behöver vi!

 

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: