MENU

by • 10 februari 2015 • AgilitytokarComments (1)1572

IKEA å lite annat

Idag ställde jag faktiskt klockan för säkerhets skull! Men det hade jag inte behövt för hundarna tyckte att vi skulle upp ca en kvart innan den ringde… Men de fick allt ge sig till tåls! Anledningen till att jag ställde klockan var för att jag skulle åka på utflykt till IKEA. Jag fick sällskap av Camilla. Jag skulle hämta henne vid niotiden för att sedan åka vidare mot Uddevalla och lite shopping!

Jag var nästan i tid… Ca tio över nio kom jag, vilket måste anses vara ok om man säger niotiden eller?! Vi åkte iväg under glatt tjötande! Ingen blir väl förvånad över det!:-D För prata är vi båda bra på! Trevligt värre! Vi kom snabbt fram och gick in. Det var inte speciellt mycket folk så vi kunde gå och kika i lugn och ro på övervåningen. Vi kom fram till restaurangen och då blev det så klart go fika! En semla är ju aldrig fel! En kanelbulle blev det visst också… Mums!

Sedan blev det shopping! Nedervåningen innehöll precis som vanligt mycket som man behöver och hade tänkt köpa sedan blir det ju alltid lite mer… Vet inte hur det där går till! Men jag är ändå nöjd med inköpen!

På hemvägen åkte vi in på Överby för att kika lite. Jag hade tänkt köpa en ljuslykta på ”Indiska” eftersom katten har rivit ner den ena i hallen så den är nog inte lämplig att elda i längre… Nu var det ju ett tag sedan jag köpte dem men Indiska där var en ganska liten affär och de hade inte den ljuslyktan… Så det blev inget! Men i affären en liten bit bort hittade jag ljuslyktor som jag bara inte kunde motstå… Det var dessutom fyra för 100 i stället för en för 59… Så det blev fyra när jag egentligen bara behövde (?) två!

Dessutom hittade jag ytterligare en som bara var så fin att den fick följa med hem… Men nu var det färdighandlat! I alla fall nästan…

Väl hos Camilla igen blev det lite kaffe och en macka innan jag åkte hem till hundarna. Som vanligt gillar Tía att titta på inköpen…

Till blev oerhört förtjust i bollen, den höll nog i 2-3 minuter… Nytt rekord?! En nalle fick öronen av bitna och så klart rök tvättlappen… Den ska alltid bort! Så har det alltid varit med våra hundar.

Det blev en skön lång promenad med hundarna innan de fick mat och jag satte mig för att läsa uppsatser, nationella prov i svenskan. Nu är de igenomlästa, inte rättade för det ska vi göra några stycken på jobbet. Jag har bara sorterat dem i högar efter vad jag tror utifrån bedömningsanvisningarna.

Egentligen skulle jag nu börja med läxan på tävlingspsykologi kursen men jag tar en ledigt till imorgon, tror jag! Sitter här och myser med min stora fina ljuslykta!

 

Related Posts

One Response to IKEA å lite annat

  1. Camilla skriver:

    En underbart rolig dag!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: