MENU

by • 09 maj 2011 • AgilitytokarComments (1)680

Värmen har kommit tillbaka!

Idag har det verkligen varit ett underbart väder!!! När jag kom hem blev det en skön långpromenad med hundarna och när vi kom tillbaka så tränade jag och Guess lite agility. Det gick bättre med stjärnan med bakombyte idag. Men vi behöver träna mer ändå! Fast vi orkade inte mer i värmen! Det var helt enkelt för varmt…. Hemskt att skriva så för jag älskar verkligen värmen!

Istället blev det en kopp kaffe på trappan innan jag satte igång att rensa trädgårdsgången som var kvar. Hade tänkt göra klart den för att sen fortsätta med växthuset… Måste ju plantera tomatplantorna! Men det är massor av ogräs eftersom jag inte hunnit med det… Men efter två timmar med ogräs bestämde jag mig för att det fick räcka!!!

 Min absoluta favoritblomma har nu börjat blomma!!!

Här kommer lite filmer från helgen!

Hoppklass 1 Kungälv Lakrits from Ann Olsson on Vimeo.

Lakrits hoppklass lopp i Kungälv.

Lakrits vallar.

Lakrits vallar 6 maj from Ann Olsson on Vimeo.

Sen en liten snutt på Guess när vi vallar! Det kommer att bli bra!

Untitled from Ann Olsson on Vimeo.

Related Posts

One Response to Värmen har kommit tillbaka!

  1. Camills skriver:

    Visst är liljekonvaljen underbar!
    Får väl gå bort och plocka där vi såg en massa när vi letade efter Måns…..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: