MENU

by • 06 maj 2011 • AgilitytokarComments (1)692

Vallning

Idag efter jobbet så åkte vi till Irene för att få valla igen! Den här gången gick det så himla mycket bättre att fösa ut fåren mot 25:an! Guess fick driva fåren och det gjorde hon riktigt bra! Hon gick lite ut ibland för att få med alla fåren! Alla och alla det var ju bara tre stycken….  In i 25:an utan problem!

Guess fick börja i 25:an för säkerhets skull med Irene och mig ihop! Hon gick mycket bättre än förra gången! Hon var på fötterna mer och ett par gånger balanserade hon!! Jag fick prova lite själv med Guess och det fungerade! Slutade så klart med en gång så att det fick vara rätt!

Sen fick Lakrits och Tommy fortsätta. Det var mycket lugnare än vad det någonsin varit! En fröjd att se!!! Hon vinklar så fint och går lugnt emot!! Inget rusande runt runt… Har inte tittat på filmerna som vi tog än men förhoppningsvis kommer bildbevis! Lakrits och Tommy fick sen ta ut fåren ur 25:an och köra lite ute på det stora fältet! Även det gick mycket bra! De går från klarhet till klarhet!!!

Sen fick jag och Guess testa utan Irene och idag gick det riktigt bra!!! Den där låsningen som funnits mellan oss är nu på väg att låsas upp!!! Fick henne att starta och runda fåren och sen byta håll utan lägga sig som en plattfisk! Det kändes bra! Jag är dessutom nöjd över att jag lyckades placera mig mer rätt!!! Jag lyckades även med det där som ingen vill… Snubblade och landade mellan fåren… Som tur var trampade den ena tackan mig ”bara” på byxorna och lite på låret! Sånt som händer!

Nöjda efter ett bra pass så åkte vi hem och lagade middag! Nu blir det lite slappande framför TV:n!

Related Posts

One Response to Vallning

  1. Roligt att läsa, och nu ser vi fram emot bildbevis. – Kramar från oss

Kommentera

%d bloggare gillar detta: