MENU

by • 10 maj 2011 • AgilitytokarComments (0)369

Motivationsbrist…

Japp, det är bara att erkänna att jag idag lider av motivationsbrist… När det är så här underbart väder har jag lite svårt att motivera mig till att gå in och sätta mig  och jobba… Vill hellre vara ute och göra annat! I alla fall så fick hundarna och jag en go långpromenad och sen har jag börjat att gräva i växthuset! Men när jag började med det så inser jag att det är lika bra att fundera ut hur vi egentligen vill ha det där! Har ju bestämt mig för att odla i krukor… Jorden är inte så näringsrik där längre! Syns på att det växer det jag kallar rävrumpor… ser ut som små granar. Heter säkert nåt fint men det är inte nåt kul ogräs… Det finns även lite brännässlor… Så jag började gräva men då rasade den gamla uppbyggnaden när jag fick tag i lite väl långa rötter… Så jag fick inte planterat tomatplantorna idag heller! Behöver tänka klart först och gräva klart oxå!

Vattnade i alla fall tomatplantorna och blommorna i minnesrabatten. Har ju varit lite slarvig med det och tyvärr har nog en utav pionerna inte klarat sig :-( Tråkigt!!! Men jag får nog skylla mig själv som slarvat!

När jag äntligen gick in för att sätta igång och jobba så lyckades jag i alla fall tänka och formulera klart en del utav ett skriftligt omdöme… Men jag behöver bolla lite med en kollega så då försvann motivationen igen… Hmmm, får se om den kommer tillbaka om en stund… Ska bara ta det lugnt ett tag först!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: