MENU

by • 08 maj 2011 • AgilitytokarComments (2)2004

Kungälv

Igår var det att gå upp tidigt, Tommy och Lakrits skulle tävla i Kungälv. Vi mötte upp Camilla och Frida på vägen så åkte vi i en liten karavan till Kungälv. Vi var där i god tid! Fast ändå var det massor av tält uppsatta när vi kom! Men vi fick plats vid banan för två tält.

Det var agilityklass först. Det var ett A-hinder som himla brant ut! Flera hundar rasade rakt ut… Lakrits höll sig på hindret men trillade mer eller mindre av kontaktfältet och fick så klart fem fel… Så då tog Tommy om det och de var diskade… Tyvärr var det så för flera ekipage, alltså disk eller många fel!

Sen blev det lite väntan innan hoppklassen. Det var inte en lätt hoppklass 1. Det var en del skumma vinklar och slutet var inte kul! Det var vinklar som gjorde att det skulle bli lite ”fulagility”. Tommy sa att om vi ens kommer runt så blir det bubbel… Jag tyckte att han skulle tänka positivt! Han lovade att göra det… Så rev de andra hindret men resten gick suveränt bra!!! Bara fem fel på den banan visade sig räcka till en tredje plats! Bästa tiden hade de!!!

Vi var kvar efter prisutdelningen för att titta på hoppklass 2. Det var dags för Camillas och Mollys debut!!! Det var en rolig klass två bana! Den ser jag framemot att bygga upp här hemma! Tyvärr diskade de sig men det gick väldigt bra ändå!!!

Väl hemma igen blev det lite bubbel, klart man måste fira en tredje plats även om det var utan pinne!

Idag har jag fått sova länge! Det behövde jag!!! Tommy tog hundarna och sen fixade han frukost! Sedan har vi hunnit med lite sånt som måste göras… Vi har tvättat, rensat en rabatt och en trädgårdsgång (det tar på det!) och sen har vi så klart tränat agility!!! Vi byggde upp agilityklass 1 från igår. Guess hade problem med en stjärna, jag kom efter och var tvungen att göra ett bakombyte… Det är aldrig lätt och Guess och jag har inte tränat det så det var oerhört svårt! Men till slut fick vi till det! Just nu gäller det för mig att ligga på och springa mycket!!! Men det känns ändå bra!

Lakrits och Tommy hade så klart det betydligt lättare och det gick oxå mycket bättre!

Filmer kommer när vimeo bestämmer sig för att fungera…

Related Posts

2 Responses to Kungälv

  1. Camills skriver:

    GRATTIS TILL TOMMY OCH LAKRITS!!
    De fixade slutet såå jäkla snyggt!!

  2. Monica skriver:

    Va kul med fina prestationer. Sen att det inte blev nån pinne betyder ju inget. Låter som en härlig helg för er del. Grattis!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: