MENU

by • 04 maj 2011 • AgilitytokarComments (1)557

Kattsök

Ikväll har jag och Tía gjort något vi aldrig gjort förut! Vi skulle försöka hitta en katt… Det var Camillas dotters katt som varit försvunnen ett tag. Självklart ville vi hjälpa till! Det fanns lite aningar om var han skulle kunna vara. Tía gillar verkligen att spåra så det var värt ett försök!

Tía fick lukta lite på en filt som han brukar ligga på. Hon tycktes få upp ett spår ganska omgående. Men hon tappade det eller blev störd av mig. Jag ville att hon skulle söka närmare en byggnad. Men där fick hon inte upp något spår. Istället fick hon upp ett nytt spår ungefär där hon varit förut men det ledde inte till att vi hittade katten, tyvärr!!! Vi gjorde ett nytt försök på en annan plats men inte heller det gav något resultat…

Så nu håller vi tummar och tassar för att han ska lyckas ta sig hem ändå! Tack för att vi fick försöka!!!! Å Tía tackar extra för ”godiset” hon fick!!! Matte har lovat att göra det till belöningsgodis! Matte tackar för den fina blomman! Lovar att försöka få den att överleva!!!

Related Posts

One Response to Kattsök

  1. Camills skriver:

    Tack så jättemycket för att ni ville komma och hjälpa oss!!
    Tyvärr så har väl snön och regnet gjort att spåret försvunnit…..men Tía var jäteduktig och jag hoppas hon gillar godiset! =)
    Jag kommer att hålla stenkoll på kaprifolen…;)
    Tack igen och kram!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: