MENU

by • 13 juni 2009 • AgilitytokarComments (2)558

Träning

Idag var det inget regn när vi vaknade! Hundarna sov ända tills tjugo i nio!!! Helt otroligt! Vilken sovmorgon!!! Efter morgonpromenande blev det lite diskning, packning och datoranvändande! Frida hade redan satt igång och börjat fixa med bilden som nu ligger som sidhuvud istället för björnbären!!! Tack så jättemycket för hjälpen Frida!!! Vad skulle jag göra utan dig?! Det blev så himla bra!!! Så nu är jag riktigt sugen på att lära mig photoshop… Tur att det är semester, kanske kan jag lära mig det under den… Eller oxå till hösten som brukar vara lång…

Sen bestämde vi oss för att ta en långpromenad med hundarna och sen en träningstur på klubben! Det var länge sen sist och hundarna har verkligen visat att de tycker att vi har försummat dem! Vilket vi har i och med flytten! Men håll ut snälla pälsmonster! Snart flyttar vi!!

Det blev en påhittad agilitybana efter hur balanshindren stod! Visst, ibland är jag mer än lovligt lat! Vi tyckte när vi byggde den att det fanns mycket som vi behövde träna på den, men det skulle visa sig att den var ganska lätt! Lakrits fick börja men hon fick bara göra balansbommen och sen träna på däcket! Hon förstod inte alls varför hon skulle hoppa genom en ring när man kunde springa förbi… Men till slut hoppade hon! Vi pressade vår tur och lät henne hoppa en gång till och hon klarade det! Då tog vi så klart paus!

Mys tur! Inga problem förutom att hon hoppade A-hindret! Och det rejält! Så det fick hon ta om flera gånger innan jag var nöjd! Det blev även en onödigt vid sväng i en stjärna så även det fick vi ta om några gånger! Det är svårt att få henne att svänga snävt! Jag behöver träna min handling på det!

Sen fick Izzie köra. Det märks att hon och husse har fått samarbetsproblem! Men de har fått backa sin träning mycket och då gick det bra! Jag tror att de behöver köra så ett tag för att hitta tillbaka till varandra men jag förstår Tommys frustration!

Tía fick köra sist och det är inte bra! Hon sitter och laddar rejält i bilen och det blev ganska många rivningar ibörjan! Hon gjorde dock det hon skulle även om det blev lite slarvigt! Fick köra om några gånger innan hon lugnade sig! Att jag aldrig lär mig! Jag måste ta henne före My! Ska komma ihåg det tills nästa gång!

Men vi var mycket nöjda med hundarna och det kändes bra att ha fått träna!!! När vi skulle rasta ner hundarna fick vi syn på en ekorre! Den lät sig villigt fotograferas! Så äntligen har jag lyckats få närbilder på en ekorre!

När vi kom hem fick hundarna mat och sen åkte vi ut till Björkäng med några kartonger! Vi har fått lov att ställa dem i ett utav husen och det var mysigt att komma dit! Men man (jag, Tommy hade redan fattat det) inser att det finns en del att pyssla med! Jag kommer att koncentrera mig på den övre delen av trädgården (närmast huset) i sommar! Sen får jag se hur mycket jag hinner! Det kommer att bli himla mysigt att bo där i alla fall!!!

Related Posts

2 Responses to Träning

  1. Monica skriver:

    Inte långt kvar nu. Härligt med flytt… ja i alla fall när det är klart.

  2. Det var en chansning att lägga på text på bilden så det var väldigt roligt att Du gillade resultatet! 😀

    Kul med träning! Extra kul att se att Du fått in bilder i blogginlägget. Du är snabblärd!

    Ni kommer säkert få det kanon där ute! Ser fram emot att få komma och se Erat paradise ”live” sen :)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: