MENU

by • 12 juni 2009 • AgilitytokarComments (1)506

Semester

Så kom då dagen som alla elever och lärare längtat efter! Nämligen skolavslutningsdagen! Men tyvärr kom den inte med sol och ljumna vindar! Istället var det en lite nordlig kall vind och regn! I en ganska stor mängd dessutom! Som tur var hade vi tagit till en nödplan på skolan! Något som inte fanns eftersom det aldrig har hänt tidigare! Vi var istället i kyrkan bredvid skolan. Det fick bli två föreställningar och båda var oerhört knökfulla med folk! Men allt gick bra och det blev mysigt och stämningsfullt!

Eftersom vi var i första omgången fick vi vänta på de andra innan vi i personalen kunde ha lite sommarlovsfirande! Vi äter alltid smörgåstårta! Så även i år och som vanligt var det mycket gott!!! Sen var det som vanligt lite avtackningar, det är två som slutar hos oss! Den ena är en tjej som heter Erica och som har arbetat i mitt arbetslag! Jätteduktig och det känns trist att hon inte kommer att vara hos oss till hösten! Men vem vet! Det kan mycket väl hända att hon kommer tillbaka!

När jag kom hem ville hundarna gå ut, trots vädret! Så det blev en blöt långpromenad! Efter det så pratade jag med Frida. Hon skulle hjälpa mig med att flytta bloggen till vår domän. Något som vi påbörjade i höstas men som sen blev lite bortglömt! Men idag tog vi tag i det och nu är den flyttad! Fast det är lite små fix kvar som vi ska försöka lösa ikväll. Vi och vi, det är nog mest Frida som gör det! Tack!

Related Posts

One Response to Semester

  1. Beardis-flocken skriver:

    Mycket snygg sida med jättefin layout. Den är värd en rejäl muta! – Kramar från oss i beardis-flocken

Kommentera

%d bloggare gillar detta: