MENU

by • 02 juni 2009 • agilitytokar2Comments (3)679

Oskarshamn-smpinne

Hmm, tyckte att jag kom igång så bra förra veckan med att blogga igen… Men sen hanns det liksom inte med igen! Just nu tycks allt gå i 190… Synd att dygnet inte har fler timmar!

I fredags drog vi iväg till Oskarshamn för att tävla hela helgen! Vi kom inte iväg förrän halv fem så vi var framme först vid halv 9 på kvällen. Då fick vi den sista campingplatsen, dock utan el sa de! Fast det kom allt några till efter oss… Det var knöfullt på campingen! Vi stog inte på en så bra plats, men den dög! Det var en massa uthyrnings vagnar på campingen, tycktes vara något företag som ställt upp en massa vagnar åt sina anställda. Det var ingen i de vagnarna…

oskarshamncampUtsikten kan man verkligen inte klaga på…

oskarshamnhvVår plats

Klass 3 började tidigt båda dagarna (det var bara klass 3 och lag på söndagen). Tía skötte sig utmärkt på lördagen! Kom runt både agility och hoppbanan! I agilityklassen hade vi 10 fel och kom på 34:e plats… I hoppklassen som var en landslagsuttagningsklass, nollade vi och kom på en elfte plats! Eller om det var tionde… I alla fall blev det en sm-pinne! Vår tredje i hopp! Så nu behövs det bara en till i hopp sen är vi sm-klara… Alltså i hopp! I agility har vi inte en enda…

oskarshamntiaTía öser för fullt i en hoppklass.

My gick inte alls lika bra den här helgen! Vi diskade oss i agilityklassen, vilket inte var så konstigt eftersom den var lite för svår för henne… Däremot hoppklassen var en rätt lätt 2:a som vi borde ha klarat! Det fanns en fälla och det var slalomingången… Den klarade hon utmärkt! Men tyvärr började jag med ett bakombyte lite för tidigt på däcket och då kunde hon bara inte hoppa det… Hon tog det från fel håll istället… Då var jag besviken… Men jag vet att det var mitt fel och hon var lika glad ändå!

Izzie och Tommy hade inget flyt i sitt samarbete så han var inte nöjd med helgen… Själv har jag börjat fundera på om Izzie ser bra! Hon kraschar in i hinder väldigt ofta nu för tiden… Ser otäckt ut men som tur är har hon inte skadat sig än!

oskarshamnizzieIzzie

Söndagen började ännu tidigare än lördagen… Får erkänna att jag klantade till det med både My och Tía i agilityklassen… Så det blev disk! Men de fick köra klart banan och båda skötte sig utmärkt! Jag var oerhört nöjd med båda två! I hoppklassen höll jag inte i tillräckligt så Tía tog fel tunnelingång… Fast då hade vi bra många fel… 15 för att vara exakt…

oskarshamnmyMy tar gungan snyggt!

Sen var det dags för lag! Tyvärr är vi bara tre ekipage i laget sen Annette valde att sluta så det gäller verkligen att alla kommer runt! Tía som var först ut gick runt alla sina tre lopp! Det första fick vi fem fel i men de andra två var nollade lopp! Så jag var nöjd!!! Tyvärr fick vi inga reslutat med oss från helgen!

Igår hade jag tagit semester och Tommy lika så! Vilket visade sig vara väldigt smart! Det var kanonväder!!! Vi åkte och tränade på klubben på förmiddagen och det var svettigt! Men kul!!! Vi har inte tränat ordentligt på länge så det kändes riktigt bra! På eftermiddagen packade vi lite… Det börjar bli kartonger överallt nu…. Men snart går flytten! Ska bli jättekul!!!

Related Posts

3 Responses to Oskarshamn-smpinne

 1. Camills skriver:

  Grattis till en sm-pinne tilll!!!:)
  Kram Camills och Fridur

 2. Monica skriver:

  Massor av gratis till kanonresultat!!!

  Dygnet har för få timmar tycker jag och med det menar jag inte arbetstimmar utan fritidstimmar som aldrig räcker till.
  Vill så mycket men hinner så lite.
  Men nästa vecka blir det nog bättre…….
  eller?

 3. GRATTIS till SM-pinnen! 😀 Bra jobbat!

  Ja nog har dygnet för få timmar alltid… Det kan jag skriva under på!

  Vi ses på fredag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: