MENU

by • 08 juni 2009 • agilitytokar2Comments (3)677

Ny frisyr

Idag hade jag klipptid efter jobbet. Fast då hade jag helt glömt bort att jag lovat hänga med och kika efter en present till en kollega som fyller 40 år idag! Så för att hinna med det fick jag smita tidigare från jobbet vilket fick påföljden att jag fick ta med lite mer jobb hem än jag tänkt! Men så kan det gå när man inte har skrivit upp det man lovar…

Jag ville klippa upp håret en del eftersom det liksom inte lägger sig som jag vill. Det blev inte riktigt så… Istället klippte jag av det ganska mycket… Men det kändes bra och såg jättesnyggt ut! Men då hade frisören använt plattång och en massa jox i håret…. Vilket innebär att när jag har tvättat och fixat till det själv så kommer det inte att se ut så alls… Men förhoppningsvis blir det bra ändå!

Tog faktiskt med kameran ut på promenaden i efter klippningen och det blev några bra bilder, tror jag! För jag har inte hunnit lägga in några kort alls ikväll! Istället har vi skrivit flyttkort och grejat med annat! Jag har äntligen lagt in våra mailadresser i den nya datorn och givetvis strulade det… Ska bli intressant att se om det fungerar nu… Men imorgon kan det nog komma upp lite bilder!

Related Posts

3 Responses to Ny frisyr

 1. Camills skriver:

  Skulle vilja vara en fluga i taket när du gjorde i ordning ditt hår i morse…:)
  hur många ggr svor du? Var rädd om ditt fina ”skruviga” hår!
  Från en som inte behöver använda plattång, men kanske krulltång?

 2. Beardis-flocken skriver:

  Vi ser fram emot bilderna, och glöm inte foto på din nya frisyr. – Kramar från oss i beardis-gänget

 3. Monica skriver:

  Nu har jag också ny frisyr….
  Fast inte så himla stor skillnad från förut enligt familjen.
  Men det tycker jag…
  Måste bara vänja mig.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: