MENU

by • 05 juni 2009 • agilitytokar2Comments (0)408

KM i agility

 Idag var det dags för årets KM i agility på klubben! Jag har försökt att få tag i en domare utifrån men det visade sig vara oerhört svårt att hitta någon som kunde döma en fredagkväll! Så det blev så att jag dömde small och medium och Frida dömde large. Det är aldrig lätt att döma och tävla… Men jag tycker att vi gjorde det bra! Fast det är klart att alla blir ju aldrig nöjda! Det är bara att konstatera att domare kommer jag aldrig att bli…

Jag hade fått två klass ett banor av Jörgen, de var jättebra! Det var inga s eller m banor utan man fick fundera på sina ställen… Det skulle visa sig att agilityklass banan blev lite svår för många! My var först ut, hon var supertänd! Det resulterade i 10 fel… Hon hoppade av A-hindret, mer eller mindre dök av! Izzie och Tommy nollade och det var ett riktigt snyggt lopp, en bra tid var det oxå! Tía var mer eller mindre galen… Så vi lyckades med bedriften att diska oss… hon valde fel tunnelingång efter balansen… Det har jag lite svårt att förstå fortfarande…

Sen blev det hoppklass. My var lite virrig och det kändes inte som det brukar med henne… Hon tvekade och snurrade ganska mycket mellan hinder vilket syntes på tiden… Men det var så långt ifrån så det blev inga fel i alla fall!

Tyvärr, så fick Izzie och Tommy ett missförstånd och det blev en vägran på ett hopphinder annars gick det kanonbra! Tía ville visa att hon inte var sämre och lyckades till och med slå Izzies tid med ca 20 hundradelar! En nolla dessutom! Så det kändes bra!

I large var vi tio ekipage, i medium tre och i small fyra. Därför visste man ju att man var tvungen att nolla för att knipa KM-titeln. Så därför vann Jack med Leia i large. Tommy och Izzie kom på den förargliga andra platsen men de ska var nöjda för det var bra lopp!!! My kom fyra och Tía kom sjua… Hmm det kan ju bara gå bättre för egen del nästa gång! Men vi är stolta över att Izzie och Tommy kom tvåa!!!!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: