MENU

by • 04 juni 2009 • agilitytokar2Comments (0)411

Grävling

Det var ju som bekant rena rama sommaren i måndags men sen har det blivit kallt igen… Inte kul! Men det ser ju bra ut medan man sitter inne…

Efter jobbet gjorde jag en insats och handlade lite mat, konstigt att det blir tomt så fort! Sen blev det en härlig långpromenad med hundarna. Nä, stopp! Det kunde ha blivit en härlig långpromenad! Hundarna skötte sig och busade med varandra och med mig, jättehärligt! Men när vi var på tillbakavägen så stannade plötsligt My i sin spanar position. Tittade in i det höga gräset vid kanten. Hon brukar gilla att försöka fånga sorkar och möss… Så jag trodde att det bara var nåt sånt. Men så reagerade även Tía, sen Lakrits och till slut även Izzie. Då ser jag till min stora förvåning att det är en grävling där! Inte så stor och så ganska ljus i färgen. Hmm, tänkte jag den vill jag inte att hon försöker gå fram till! Så jag väser fram ett: My, låt bli! Hon tittar lite på mig, väser då lite högre och hon flyttar sig, då är jag så nära att jag inte heller vill skrämma grävlingen så jag viftar lite med kopplen och hundarna sticker iväg framåt åt rätt håll! Skönt hinner jag tänka! Har nämligen blivit jagad av en grävling för många år sen och de springer fort! Sen om de bits så hårt som det sägs det vet jag inte! Men nästan samtidigt som jag tänker att skönt, så vänder Izzie och hon lyssnade inte för fem öre när jag ropar på henne, vrålar till slut och skrämmer då grävlingen som sticker iväg bort från mig… Men Izzie har nu bestämt sig för att stifta en närmare bekantskap med det här ovanlig djuret… Jag blir mest arg men även lite rädd att det ska hända nåt och Izzie vänder innan hon är framme hos grävlingen och kommer tillbaka till mig. Det hjälper inte just då eftersom jag är riktigt sur för att hon stack över huvudtaget! Hon fick helt enkelt gå i koppel!

 izzieIzziebus

Lagom till att vi kom hem så kom det en störtskur! Vi hann faktiskt in, skönt! Men sen har det fortsatt att komma störtskurar så det är uppenbarligen åska i luften! Något som dessutom märks på Izzie! Stackarn! Inte kan man vara sur nån längre stund på henne!

Tja, så var först inlägget gjort på min nya leksak! Det har trasslat lite med bildprogrammet så ni får ta bilden för vad den är! Nu ska jag fortsätta att packa! Huset är snart fullt av kartonger!

Kan meddela att brevlådan får se ut som den gör! Ska bara göra klart tunneln och försöka mig på lite gräs igen!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: