MENU

by • 10 juni 2009 • agilitytokar2Comments (0)453

Fotboll och packning

Tja, som de flesta nog förstår så är det packning som står högst på listan… Fast hemma har det varit ganska lugnt… Det beror på att jag ska följa min klass och det innebär att jag ska byta arbetslag… Så det är bara att packa alla pärmar, papper och annat man har i arbetsrummet och behöver nästa år… I klassrummet är det ännu mer… Plus att eleverna ska packa hem en del och en del annat ska packas för att användas nästa år… Så just nu är jag riktigt trött på att packa!!!

Istället så har jag och Tommy sjunkit ner i varsin soffa och kollar på landskampen mellan Sverige ochMalta. En match de måste vinna, fast de måste även vinna alla andra matcher efter den oxå… Så som de spelat hittills verkar det inte så lovande… Men just nu gjorde Kim Källström mål!!! Han slet verkligen förra matchen och är nog en utav mina absoluta favoriter i landslaget… men så är han ju från Partille oxå!!! Kan ju inte bli bättre:-) Nu har jag inte tid att blogga längre för nu ska jag följa matchen!

 Bara ett kort tillägg, det är lite synd om studenterna idag, det regnar till och från! De får en kall natt… Men förhoppningsvis har de kul ändå!!!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: