MENU

by • 07 juni 2009 • agilitytokar2Comments (0)437

Duktiga?!

Idag känns det som om vi har varit väldigt duktiga! Började med att diska och städa huset! Visserligen ingen storstädning för det känns ju lite onödigt när vi snart ska flytta! Då blir det ju en rejäl stortstädning…

Efter det jobbade jag lite, la in kort som jag tagit på eleverna på vår utflykt i fredags och som jag ska visa dem imorgon. Sen var det dags för en långpromenad med hundarna. Den fick bli iförd i regnställ eftersom det var så ruskigt mörka moln överallt! Men det kom inget regn förrän vi var tillbaka i bilen igen. Kändes ganska onödigt och svettigt med regnställ…

 När vi kom hem igen så åt vi lite lunch innan vi stack iväg för att rösta. Jösses, va’ svårt att veta vad man ska välja… I det vanliga valet pratas det mycket mer om vad de olika partierna vill men till det här känns det som man får reda på mindre… Men vi valde och sen stack vi och köpte mer kartonger och hundmat. Väl hemma igen så satte vi igång att packa det som fanns i kvar i köksskåp och städskrubb! Vi hann även med att packa en garderob i gästrummet! Sen var det dags att gå ut med hundarna igen!

Tillbaka hemma gjorde Tommy sina berömda köttbullar och jag strök tvätten! Så nu känns det helt ok att sitta och slappa i soffan med en skum deckare på TV:n!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: