MENU

by • 03 juni 2009 • agilitytokar2Comments (4)600

Brevlåda eller jag är ingen konstnär…

Eftersom vi behöver fixa en brevlåda till vårt nya hus fick jag en sån där typisk mig idé… Varför inte fixa en snygg brevlåda med ett alldeles eget motiv?!

Pratade med Frida, som kan sånt och fick lite tips igår! Så efter jobbet stack jag iväg och köpte mig en brevlåda i metall! Tycker faktiskt att den är (var) riktigt snygg… Tänkte att om det inte blir som jag har tänkt så kan jag ju alltid måla över den svart igen!

brevlåda

Sen blev det leksaksaffären för att köpa hobbyfärg… Den var inte så dyr som tur var… Hade även lite andra ärenden innan jag kom hem, åt jobbet. När jag kom hem var det alldeles lagom att åka iväg med hundarna och ta en härlig långpromenad!

Efter att ha ätit och tittat på nätet efter en bärbar dator så stack jag iväg och kollade på en som jag tyckte verkade prisvärd. Hade fått lite tips av brorsan också! Men när jag kom till affären var det en annan som jag tyckte var bättre… Tyvärr var den så klart lite dyrare oxå… Men jag kunde ändå inte låta bli, hmmmm. Kommer nog att ångra mig imorgon!

När jag kom hem tänkte jag att jag målar brevlådan först innan jag börjar leka med min nya leksak! Det kan ju inte ta så lång tid… Hade en klar bild i huvudet över hur det skulle se ut när det var klart! Började med att skriva det härlig namnet på huset… Första bokstaven höll på att knäcka mig! Färgen gjorde inte alls som jag ville… Skrev dock klart och konstaterade att nä, så kan det inte se ut! Lyckade skrubba bort färgen och började om, samma visa en gång till… Tredje gången skrev jag det myckte mindre och då blev det ganska bra men inte bra! Då hade jag hållt på en timme… Vägrade dock att ge upp och fortsatte mitt skapande! Björkarna blev jag faktiskt nästan nöjd med! Hoppstöden blev hyfsade men pinnarna ser krokiga ut och tunneln ska vi inte prata om… Den ska i och för sig få ränder där spiralen sitter på de riktiga tunnlarna. Försökte mig på att göra lite gräs men det tog jag bort för det blev inte alls som jag tänkt…

brevlåda1Hmm och lång tid tog det oxå…

Just nu lutar det  åt att imorgon köper jag svart färg och målar över eländet! Så här har det alltid varit när jag målat… Jag blir aldrig nöjd! Det är väl för att man har en så fin bild inne i huvudet men den kommer inte ut på samma sätt… Så nu ska jag nog leka lite med min nya leksak istället… Onödigt att säga så har jag inte packat en pryl idag…

Related Posts

4 Responses to Brevlåda eller jag är ingen konstnär…

 1. Monica skriver:

  Hade jag varit du så hade jag varit kanonnöjd.
  Men då kan jag inte måla alls så jag hade aldrig fått till något sådant över huvud taget.

 2. Det blev ju kanonbra! Det är jätte svårt att få till detaljer med sådan färg. Jag minns speciellt en brevlåda jag målade under min tid i UF-företaget – det var en vit brevlåda som skulle prydas med bilden av en flygel. Där snackar vi detaljer! Men jag kommer gärna på fika ändå… 😉 Rabarberpaj låter gott!

 3. Emma skriver:

  Jag tycker lådan blev jättefin! Men jag vet vad du menar. Det blir aldrig som man har tänkt sig eller som bilden man har i huvudet…
  Grattis till sm-pinnen förresten!

 4. Zvenne skriver:

  AJ AJ AJ …… brevlådor av metall …. AJ AJ AJ Ztörst zkaderisk för de zom zka lägga ngt i brevlåddan !! Fråga Matten !!! F.ö låter du zom Lilliz – aldrig nöjd hur bra det än är !!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: