MENU

by • 11 juni 2009 • agilitytokar2Comments (0)431

Blomma

Idag var det den sista arbetsdagen i skolan! Fast eftersom vi hade städat och packat det mesta redan igår så kunde vi passa på att göra lite trevliga saker tillsammans!

Först skulle vi träna avslutningssångerna tillsammans med några andra klasser och sen var de brännboll mellan sexor och lärare. Det tar inte lång tid för eleverna som tittar på att tröttna! Tyvärr var det ett gäng femmor som misskötte sig och jag + en lärare till fick det mindre roliga uppdraget att säga till dem eftersom deras lärare spelade brännboll… Några få var ena riktiga ”snorungar” så man fick bli riktigt arg! Jag gillar verkligen inte det… Men det hela löste sig!

Men sen kunde vi (min gulliga klass) spela spel och leka en lek tillsammans! Den här dagen gick fort som en elev sa! Efter att lektionerna var slut var det arbetslagsplanering. Vi skulle fika på glasstårta och fira vår kollega som fyllt 40! När vi hade sjungt och hon öppnade sina presenter fick jag en glad överraskning! De hade nämligen köpt en present till mig för att jag ska byta arbetslag! Så himla snällt!!! Det var blommor som jag kunde plantera i mina krukor! Himla passande eftersom jag inte fått tummen ur och köpt nya blommor då jag tröttnat på de gamla!

När jag gått ut en långpromenad med hundarna planterade jag dem. Det blev snyggt tycker jag! Passade på att arrangera om min andra kruka oxå!

blomma

Efter det skulle vi köpa hundmat. Det slutade med att vi åkte till Håkan i Lindärva, när vi ändå var halvvägs till Skara passade vi på att åka dit! Vi ville kolla in gräsklippare! Vi kommer att behöva en något större än vår lilla icke bensindrivna gräsklippare! Var både på Jula och på Coop innan vi åkte hem! Så det fick bli pizza! Mumsigt!

Sen var det dags för en promenad med hundarna igen! Kvällen har gått minst lika fort som dagen!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: