MENU

by • 09 juni 2009 • agilitytokar2Comments (1)680

Avslutningsblomma

Nej,nej, inte kommer det nån bild på min frisyr! För då kommer ju antagligen jag oxå med… Hmm, att vara med på bild är inte nåt jag trivs med! Jag är mycket hellre bakom kameran!

Idag har eleverna fått slita… liksom igår när jag tänker efter! Det är mycket som ska göras i ordning och göras klart innan sommaren! Men det flyter på bra och det vi inte hinner får väl vara kvar tills hösten! Det är fördelen med att ha samma klass! Plus att det är en himla härlig grupp!! När vi sitter där och jobbar för fullt så kom en mamma in, fast hon kom inte in visade det sig! För hon är klassförälder och hon kom bara för att lämna det som eleverna skulle lämna! Hela arbetslaget fick en smaskig glasstårta! Passar utmärkt till årets sista arbetslagsplanering på torsdag!!! Hmm, känns bara väldigt långt dit!!! Jag är svag för glasstårtor, särskilt den vi fick, nämligen en från ”Klings”. Sen hade de även köpt en ruskigt fin blomma till mig! Den är jättevacker!!!

hundar,blommagul

Jag lyckades få hem den utan att den gick sönder! Något som jag faktiskt oroade mig lite över! När jag kom hem var bara problemet att jag inte hade nån vas… Packade ner allt sånt i söndags… Jag ringde till mamma och fick låna en vacker vas av henne som passade alldeles utmärkt!

Jag utlovade ju kort från igår! Jag ville nämligen ta en bild av alla hundarna på promenaden, något som inte är det lättaste! En som blev väldigt bra var den här:

hundarmy,tia,lakrits

Men där saknas Izzie som inte ville vara med! När jag/vi sen fick dem att vara på samma ställe och sitta upp samtidigt så satte sig Izzie ganska långt bort… Men med datorns hjälp fuskade jag till det! Tur att det går att lösa! För det tar tid och hundarnas och fotografens tålamod tryter efter en stund…

hundar,alla

Då var det lättare att ta kort på en vacker blå blomma som växte längs vägen! Fast jag har ingen aning om vad det är för sort… Kanske dags att skaffa sig en flora!

hundarblåblomma

Idag fick kameran var kvar hemma på promenaden! Då träffar vi så klart på en älg! Typiskt!

Sen har jag rensat rabatterna, förmodligen en utav de sista gångerna här… Tommy tog ett varv med trimmern! Så nu ser trädgården riktigt bra ut!

Related Posts

One Response to Avslutningsblomma

  1. Camills skriver:

    Vilken fint kort på hundarna!! Fantasiska färger det blir! ( JAG VILL OCKSÅ HA EN SÅN KAMERA!!!) Nu kommer den präktiga ”Kalle Redig” till er sida också då….blomman är nog en annan slags veronika än den som Frida hade på sin hemsida. Det finns ett tiotal olika arter och det är lite marigt när man inte ser bladen. Kram Camills

Kommentera

%d bloggare gillar detta: