MENU

by • 05 maj 2009 • agilitytokar2Comments (2)627

Tunnelvinst!

Imorse var jag allt annat än pigg… Hundarna var lite jobbiga i natt… Skulle ut vid halv 3 och då hade de ändå fått gå ut när husse kom hem från sitt jobb vid halv 1…

Det regnade dessutom lite imorse så jag kände mig ju inte piggare alls! Men faktum var att när jag väl kom bort till skogen så nöjt av det stilla regnandet! Inte speciellt kallt och ingen häftig regnskur, skönt!

Dagen i övrigt gick i flygande fläng! Utvecklingssamtalen drar igång så man vet vad man har att göra på eftermiddagarna… Skyndade mig hem för att hinna ta ut hundarna en liten sväng innan det skulle komma en snickare. Kom in och upptäckte att någon utav tokarna hade fått i sig nåt mindre lämpligt som dessutom hade kommit upp… Så det fick bli städning, tiden gick och den redan innan korta promenaden blev ännu kortare… Men sen dök inte den där snickaren upp vid avtalad tid… Väntade faktiskt i 25 till innan  jag ringde och frågade vart han tagit vägen men då svarade han inte i telefon. Hundarna längtade efter sin långa skogspromenad så jag beslöt mig för att strunta i det och ta med dem på en skön lång promenad! Jag hade lämnat mitt nummer men inte hörde han av sig…

Hundarna var lika glada för det! När vi kom hem igen fick jag ett ryck och började röja i köksskåpen för att det ska gå att öppna dem på visningen… Nu ser det mycket ordentligt och snyggt ut! Hundarna tyckte att det var extra intressant när jag städade skåpet med alla smaskiga hundgrejer!

Sen tog jag itu med badrumsskåpet oxå! Det blev en hel del som åkte i soporna!

Sen vill jag bara kolla mailen innan jag skulle gå och lägga mig tidigt, hade faktiskt tänkt låta bli att blogga… Men så fick jag fantastiskt goda nyheter! Jag hade haft en oerhört stora turen att vinna en tunnel i agif medlemslotteri!!! Första hindret till planen!!!! Gissa om jag blev superglad…Tack Agif! Är du inte medlem än så tycker jag att det är hög tid!

Related Posts

2 Responses to Tunnelvinst!

 1. Monica skriver:

  Va häftigt!!!
  Vinna en tunnel så där bara.
  Jag är ju också medlem i AGIF, varför har inte jag vunnit nån tunnel?
  Men jag kanske kan komma och prova din?

 2. Camills skriver:

  En del har väl tur eller!! Grattis! Kram Camills

Kommentera

%d bloggare gillar detta: