MENU

by • 28 maj 2009 • agilitytokar2Comments (1)707

Trött…

Imorse kände jag mig inte speciellt trött utan det kändes lätt att gå upp! Men på eftermiddagen kom det ett sömntåg tuffande… Hade i och för sig två arbetslagsmöten på raken! Först med mitt nuvarande och sen med mitt nya!

Det känns bra med det nya ”laget”, kommer säkert att bli bra! När jag kom hem började jag diska, Tommy var ute med hundarna. Efter middagen blev jag riktigt trött… Så efter att ha rättat lite matteböcker och gjort lite saker på datorn så har jag bestämt mig för att ta det lugnt resten av kvällen! Alltså ingen packning idag!

Related Posts

One Response to Trött…

 1. Maria & Co skriver:

  Hej Ann!

  Minnet är ju s s kort och intensivt, men idag (Läs:imorses) kom jag helt plötsligt ihåg vad du sa ,…..”agilitytokar” – tyvärr kommer jag inte ihåg din mailadress.
  Bifogar min – är ju nyfiken på fotografiet p Smack :)

  Fr o m september lär Ni se betydligt mera av mig på klubben då jag flyttar ner till Västergötland igen.

  Syns vi i Solna nästa helg ?? Annars blir det väl SM:et

  Ha det gott och lycka till med nya laget

  Hälsningar
  Maria med Tashi och Smack

Kommentera

%d bloggare gillar detta: