MENU

by • 03 maj 2009 • agilitytokar2Comments (7)924

Tranås

På första maj styrde vi kosan mot Tranås och helgens tävling! Det är alltid lika kul att åka iväg med husvagnen! Det känns som semester! Vädret gjorde sitt till! Det var strålande sol och det kändes mycket bra att ha packat shortsen för säkerhets skull! I Lidköping var det ganska kallt i vinden…

Vi kom fram, satte upp husvagnen och gick en promenad med hundarna. Det uppskattade de! Det var varmt och skönt, dock inga shorts!

Christina och Birgitta lyckades byta sin plats så att de kom bredvid oss och det var mycket trevligt! Vilken snygg husvagn de hade skaffat sig!!!! Det är klart att vagnarna utvecklas, man blir riktigt sugen på en ny!!! Men vi är nöjda med vår! Vid sextiden åkte vi till klubben för att sätta upp tält, det skulle man få göra halv sju… Tio över sex var där fullt med tält! Klockan behöver de träna på… Men vi fick ändå en bra plats så vi ska inte klaga! Dessutom fick vi lite hjälp av Christina och Birgitta att sätta upp vårt tält, de har ett likadant och större vana = bra tips!!! Det kommer ta ett tag att lära sig!

På lördagen och söndagen var det tidigt, banvandring 10 över sju… Men det gick fint att komma upp och iväg! Det var klass 3 som började båda dagarna! Tía var överladdad i första loppet, ett agilitylopp. Det gick hit och dit och massor av fel… Så vi diskade oss på slutet för att slippa se resultatet… Izzie och Tommy gjorde ett kanon agilitylopp! Men det blev en missad tunnel, tyvärr!!!

tranasizzie

I hoppklassen gick det bättre, missade slalomingången (mitt fel) men så kom det en valp farande in på planen och jag fick ett omlopp… Det nollade vi och kom sjua! Första sm-pinnen för i år, tjohooo!!!

Sen blev det Mys tur! Hon gjorde nåt så ovanligt som att riva första hindret, hon kraschade rakt in i det! Men sen gick det bra! I mål med fem fel i hoppklassen, det blev sen en sjätte plats. Agilityloppet blev disk… Jag var superfokuserad på en fälla och glömde bort ett annat hinder. Så kan det gå!

På söndagen fick jag startnummer ett, hatar det… Men det gick ändå ganska bra! Tía missade två kontaktält (inte bra) men annars lyssnade hon kanon! Vi kom faktiskt på 19:e plats trots allt! I hoppklassen trodde jag inte att vi skulle komma runt eftersom det fanns lite för många fällor för oss… Men hon lyssnade superbra!!! Vi kom i mål med noll fel och slutade som trea!!! Jättenöjd!!! Det blev två sm-pinnar i hopp under helgen!

tranastiaTía i agilityklassen på lördagen..

My och jag lyckades diska oss i hopp 2 eftersom vi fick tre vägringar. Hon gick ur en makarontunnel två gånger… Vet inte varför! Men i agilityklassen gick det bättre! Det blev en nolla och en andra plats! Sista pinnen!!! Så nu är min lilla skrutt i trean… Fortfarande ingen nolla i hoppklassen men jag är just nu supernöjd! 

tranasmy

Det kommer mer kort under veckan men nu orkar jag inte göra i ordning dem!

Related Posts

7 Responses to Tranås

 1. Monica skriver:

  Massor av grattis till både SM poäng på Tia och uppflyttningen i agilityklass för Mysan!!!!!
  Själv har vi haft en helg med rätt usla resultat även om vissa lopp kunde blivit en pinne.

 2. Zvenne skriver:

  GRATTIZ era pinnplockare ….. här fick man inte vara med en gång !!! Annat var det förra året i Tranzåz !! På tal om tälten …. du minns väl hur det var förra året …. när alla ztod i regnet under tallarna …. :( Har du inga kort från prisutdelningen när du dregglar på TL…….. 😉

 3. Camills skriver:

  Grattis till all framgång i helgen, nu flyter det joggen i mig på!!
  Kram Camills

 4. Beardis-flocken skriver:

  Jätteroligt att läsa, och STORT GRATTIS från oss alla i beardis-gänget

 5. Emma skriver:

  Grattis till pinnar och SM-poäng! Det är ni absolut värda! och huset ser urmysigt ut.
  /Emma och minifluffarna

 6. GRATTIS till helgens alla framgångar! 😀 Inte illa med två SM-pinnar och en uppflyttning! Huset ser jättefint ut! Ser fram emot inflyttningsfesten och att få komma och se Eran alldeles egna agilityplan!

 7. Marie och Texmex skriver:

  GRATTIS igen!!! Nu börjar det bli tjatigt:-) Hoppas man blir bjuden på inflyttningsfest…

  Kram Marie och Texas

Kommentera

%d bloggare gillar detta: