MENU

by • 19 maj 2009 • agilitytokar2Comments (2)648

Sjuk = rastlös

Jag verkligen avskyr att vara sjuk! Halsen gör fortfarande ont även om det är lite bättre, då börjar istället näsan att rinna… Eftersom febern inte är lika hög idag har jag inte kunnat sova lika mycket samtidigt som jag ska försöka att ta det lugnt… Det går inte så bra! Jag blir otroligt rastlös! Fast jag orkar ändå inte göra nåt…

Sov i alla fall en och en halvtimme innan jag åkte till jobbet för ett samtal med ett par föräldrar och ytterligare en pedagog. Försökte att vara tyst, det gick väl så där… Inte min starka sida! Åkte hem och tog hundarna på deras eftermiddags långpromenad och sen var jag helt slut!

Men så kom jag på att jag glömt att visa vilken fin skål jag fick av ”kursarna” i söndags! Dessutom fylld med godis… Fast det är mindre kvar nu! Ännu mindre än sen jag tog kortet… Därför fick det vara kvar trots att det blev lite suddigt! Glömde att ställa om innan jag tog kortet, klantigt! Frida fick också en skål, hon har varit med och hjälpt till på kursen, tur det!

skålgodismums!!!

Måste bara berätta att nästa stora tävling som vi ska på är det 14 Lidköpings ekipage som ska till! Det måste vara ett nytt rekord!!! Jag får väl heja från husvagnen om inte förskylningen bestämmer sig för att försvinna lika fort som den kom…

Nu är det nog bäst att jag publicerar det här innan nätet lägger av igen, datorer…

Related Posts

2 Responses to Sjuk = rastlös

  1. Hehe, min skål är numera tom på godis… men gott var det! 😉 Kul att höra att Du tyckte att jag var till lite hjälp i alla fall! Det är alltid lika kul och lärorikt att vara med och hjälpa till på Dina kurser 😀

    Kors, är vi sååå många ekipage från klubben?! KUL! 😀

    Sänder en stor Krya-på-Dig-kram! Vi tänkte åka vid ca kl.13 så vi bokar plats åt Er också när vi kommer fram. Vi ses i morgon!

  2. Beardis-flocken skriver:

    Ann, vi önskar dig god och snar bättring. Gör som vi: åk en sväng till Blekinge och andas frisk havsluft! – Kramar från oss i beardis-ligan

Kommentera

%d bloggare gillar detta: