MENU

by • 24 maj 2009 • agilitytokar2Comments (0)345

Liljekonvaljer och träning

Vi tog som vanligt en långpromenad i Råda och idag passade jag på att plocka liljekonvaljer! Mina favoritblommor alla kategorier!!! De står nu på köksbordet och doftar underbart!!!!

liljekonvaljer1Visst är de fina?!

Senare på eftermiddagen åkte jag till klubben för att dels bli intervjuvad i egenskap av instruktör och för att träna lite agility! Intervjun gick nog bra, det är aldrig trevligt att bli filmad… Men det var kul att kunna hjälpa till! Givetvis är det en annan sak när man gör något aktivt men att höra sin röst tycker jag inte om… Tur att det bara kommer att visas för en skolklass!

Eftersom det var agilitykurs på klubben så släpade jag ut våra tävlingshinder på appellplanen! Tog ut 10 hopphinder, slalom och däcket. Kom på en klurig kombination för att träna My. Den passade även Izzie och Tía. Lagom när jag fått ut hindren ringde jag Tommy som kunde komma och köra sin egen hund. My hann jag köra innan han kom, men oj va’ hon gick bra! Kändes suveränt! Izzie gick kanon bra! Klarade allt!!! När jag  tagit ut Tía och precis börjat med henne kom det en kille och frågade om han fick fota!  Klart att han fick! Han kommer att lägga ut korten på ”fotodille” när han hinner, kanske redan ikväll! Han lyckades ta några riktigt bra kort på My! Har inte hunnit att gå in och kolla än men ska göra det sen!

Tía gick i alla fall bra! Hade lite problem både med henne och My med min egen handling! Hann inte riktigt dit jag ville… Förmodligen för att jag ”wobblar” för mycket! Tommy tog födelsedagsbarnet och körde lite med henne på slutet! Hon tappade koncentrationen ibland, kanske för att My tittade på. Vi tränade lite däck med henne, något som hon aldrig har gjort förut så det blev lite svårt… Men hon hoppade i alla fall två gånger!

Det var superkul att träna idag! Kanske för att vi inte har gjort det sen innan påsk… När vi kom blev det middag för både tvåbenta och fyrbenta. Sen busade Tommy och Lakrits med hennes födelsedagshund, så nu saknar den två öron men de fungerar som fingervärmare…

tommy

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: