MENU

by • 24 maj 2009 • agilitytokar2Comments (1)677

Lakrits 1 år!

Liten har blivit stor! Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Lakrits födelsedag! Hon blir redan 1 år! Känns inte som om det har gått så fort! Fast det är klart att husse tycker att det är skönt! För nu kan träningen verkligen komma igång på allvar!

I födelsedagspresent fick hon en liten lurvig hund! Den tyckte hon mycket om men när matte plockar fram kameran så lägger man bara huvudet på sned! Inte busar man när det är fotodax!

Lakrits1årLakrits med sin present!

Igår var jag nere i Partille och hälsade på Ulle! Hon har varit hemma ett tag från Australien/Fiji men det var först nu som vi kunde ses!

Ulle3En underbar vän!

Så himla superkul!!! Det känns inte som att det var fyra år sen vi sågs sist! Så fort vi började prata så kändes det som om det var igår vi senast sågs! Så är det med riktigt goda vänner! Jag fick även träffa hennes dotter som har hunnit att bli ett år! Den stackarn hade åkt på en svensk vårförskylning!

Ronja2

Efter några timmar gick vi in till Lena och Bert, det var även ruskigt trevligt att träffa dem! För även det var ett bra tag sen sist… Hmm, när all flytt blir klar kanske man kan vara lite social igen…

Fler kort från Gnällrejset kommer… Ska bara göra klart albumet!

Related Posts

One Response to Lakrits 1 år!

  1. Camills skriver:

    Grattis till söta lilla Lakrits önskar hela fam. Remgård 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: