MENU

by • 25 maj 2009 • agilitytokar2Comments (2)628

Känslan av att bli lurad…

Idag var det åter dags att gå till jobbet! Inte för att jag kände mig helt återställd men inte var jag så dålig att jag kunde vara hemma heller! Vi ägnade hela första lektion åt att prata om allt som hade hänt under långledigheten!

Dagen gick som vanligt i ett rasande tempo och inte hann jag med allt som jag hade behövt göra! Men, men, det kommer ju en dag imorgon oxå!

Det var ett underbart väder så det blev en härlig långpromenad på eftermiddagen! Både jag och hundarna njöt i fulla drag! Efter att ha ätit middag vek vi ihop agilitytältet som äntligen hade torkat i källaren! Duschade och sen var det dags att gå iväg till mäklaren för att skriva på papper för försäljningen av huset! Kändes inte ett dugg bra!!! En känsla av att ha blivit lurade ligger på lur… Kanske hänger det ihop med att vi har gjort en halvtaskig affär! Det märktes att den kvinnliga köparen kände mäklarens fru och då kändes det som om femöringen trillade ner så att säga… Inte ville köparna heller ta huset tidigare fastän att de var positiva till det igår! Det svänger snabbt ibland…

Tja, nog gnäll! Nu är det bara att lägga det här bakom sig och ta nya tag! Nu är det flytt på g!!! Hann faktiskt att packa fyra kartonger idag! Nu behöver det skaffas fram fler flyttlådor!

lådor

Related Posts

2 Responses to Känslan av att bli lurad…

  1. Camills skriver:

    Äsch, dumma mäklare gör vi kaviar av….:D

    Nu får ni fokusera på den nya huset och drömma om er nya agilityplan!!
    Eller vadå drömma….och skulle den nya trädgården vara lite tom så finns det fullt med blommor här som behöver delas!! Kram 😀

  2. Instämmer med Camilla! Dumma mäklare! Och dumma köpare med för den delen…

    Men Ni ska se att det kommer att bli kanon i Ert nya paradis! 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: