MENU

by • 19 maj 2009 • agilitytokar2Comments (1)726

Har ni glömt oss?

Det vore inte så konstigt i fall vi är helt bortglömda i bloggvärlden efter det här långa uppehållet! Det är två veckor sen jag bloggade sist… Med andra ord, det har varit fullt upp!!!

Efter Tranås var det massor med jobb! Både på jobbet, 13 utvecklingssamtal på åtta dagar och hemma! Jösses, va’ vi har städat och röjt! Allt för att det skulle vara visning förra torsdagen! Men vi hann ändå med att åka till Oxelösund och tävla. Jag fick inte efteranmäla My men hon fick vara föråkare i en agilityklass. Det klarade hon mycket bra! Jag pressade henne lite för mycket i slalom och hon missade de två sista portarna… Men det är ju något som jag vet att hon har svårt för! Så jag var mycket nöjd med resten, som var ett noll lopp!

Tía hade inte samma sting i steget som i Tranås, tyvärr! Vi nollade en hoppklass och missade sm-pinnen med fem hundradelar, surt!!! Vi nollade en agilityklass och missade sm-pinnen där med! Fast där var det med lite mer marginal! Det är väl bara att inse att vi inte kan konkurrera längre, våra tider räcker inte… Men eftersom hon fortfarande tycker att det är vansinnigt roligt så kör vi på!

oxelsundtiaTía på balansen.

Izzie gick riktigt bra och de kom runt tre banor av sex! Jag och Tía kom bara runt två… Tyvärr var det en rivning i varje lopp (i en klass var det mer) så det blev inga sm-pinnar. Annars kan de fortfarande konkurrera tidsmässigt, orättvist…

oxelsundizzie1Izzie kör slalom för fullt!

oxelsundizzie3En oxer fanns med, kolla pinnen…

Jag fick även tunneln i Oxelösund! Den är superfin!!! Ca fyra meter lång! Så nu kan vi träna tunnel!

oxelsundtunnelSå här liten är den när den är ihoprullad.

oxelsundtunnel1Vår långa fina tunnel!

Förra veckan var det städning i tre dagar och sen flyttade vi hem till mamma och pappa under visningarna. Det blev visning både torsdag och fredag. Det var lyxigt att bo hemma! Middagen serverad och hundarna blev rastade ordentligt mitt på dagen, TACK!!!!

På fredag eftermiddag drog vi till Levene för att bo i husvagn hemma hos Camilla och Nicklas. Vi skulle nämligen på irländsk pubkväll! Det blev en jättetrevlig kväll! Bandet spelade bra och vi hade super duper trevligt! Tack för att vi fick vara med!

På lördag eftermiddag skulle jag till Kungälv och tävla ett hopplopp med My. Vi kom dit alldeles för tidigt skulle det visa sig… Vi kom nog vid halv två och fick vänta på min start till halv sex… Det var en riktigt seg tävling som bara gick på en banan. Fast funktionärerna och de tävlade körde på så jag vet egentligen inte varför det tog så himla lång tid! Förmodligen för att det bara var på en bana! Hoppklassen var lite kluriga vinklar, hundarna fick tvärsvänga tillbaka, det kändes lite mysko! Men den var annars inte svår. Jag och My hade ett hawaiilopp… Men hon är super duktig min lilla skrutt! Så vi nollade! Tiden blev väl så där! Men det skulle visa sig att den räckte till vinst! Tjohoo, första pinnen i hopp tvåan!

I söndags vaknade jag med ont i halsen, inte kul eftersom jag skulle hålla sista tävlingskurstillfället! Men det gick! Alla kämpade på bra och var riktigt duktiga! Efteråt åkte vi ut till Öttum för att plantera mina blåbärsbuskar som jag ville ha med mig. Tack för att vi fick göra det, Edel och Roland! Vi passade på att gå en skön långpromenad med hundarna också!

ottumEn härlig skogsglänta inte långt från huset!

Igår morse vaknade jag med ännu mer ont i halsen och feber, usch!!! Så jag fick allt stanna hemma. Lite jobbigt att det blev en visning av huset på eftermiddagen… Däckade fullständigt i sängen efter den och sov till imorse… Nu har i alla fall febern gått ner lite men ont gör det som bara den i halsen….

Related Posts

One Response to Har ni glömt oss?

  1. Monica skriver:

    Jag har saknat ditt blggande men varit medveten om att du haft fullt upp.
    Nu laddar vi om till helgens tävlingar.
    Ses på onsdag. Kanske grilla?
    Eventuellt kanske ett glas vin?????

Kommentera

%d bloggare gillar detta: