MENU

by • 23 maj 2009 • agilitytokar2Comments (0)413

Gnällrejset

I onsdags packade vi husvagnen och drog till Örebro, jag med feber och rejäl förskylning… Men man kan sova i bilen och ligga och snörvla i en husvagn lika gärna som att ligga hemma! Det regnade till och från hela vägen upp, inte kul! Men det blev bättre, kortare och kortare skurar!

Vi var som redan skrivits flera som skulle till tävlingen ”Gnällrejset”! Hela 14 ekipage från Lidköping och från Götene var de minst fyra! Vi kom upp först men fick inte boka in plats åt någon annan… Trist! Vi gjorde den ful parkering för att ta en plats åt Monica. Frida och Christina visste vi skulle åka tidigt så vi hoppades att det skulle finnas plats åt dem när de kom! Det fanns de! De kunde stå alldeles bredvid!

När de kom åkte vi till Örebro BK och satte upp våra tält, alltid skönt att ha sånt gjort innan tävlingsdagen… Jag mådde inte bra så det blev en tidig kväll för oss!

Torsdagen kom med strålande sol, skönt! Vi började med agilityklass 3 och My fick göra sin officiella debut. Det var ingen lätt bana och My gick ur fel i slalom, sen blev det som vanligt kaos för henne! Hon klarar inte att göra fel! Men vi fortsatte banan ut och jag var nöjd med henne! Tía gick kanonbra! Men när vi hade tre hinder kvar åkte vi på en disk… suck!!! Izzie gick kanon hon med men snedda över långhoppet och det blev en disk!

gnällrejsetizzie

Sedan hade vi en oerhört lång väntan! Men då kunde vi ju titta på våra klubbkompisar som körde ettan och tvåan! I hoppklassen kom jag och Tía runt men med 10 fel…

gnällrejsettia

I hopp 2:an så gjorde My nåt hon aldrig har gjort förut! Hon drog rakt fram!!! Det skulle man inte men jag var glad att hon faktiskt gjorde det! Hon har allt lite motor min lilla skrutt!!!

gnällrejsetmy

På fredagen öste regnet ner… Inte kul! Hoppklassen gick så där med Tía, en onödig rivning. Izzie diskade sig! My tjuvstartade och tog däcket istället för en tunnel men sen gick hon bra!

I pausen som var åkte och köpte nya regnställ, självklart blev det uppehåll efter det! Målet för agility 3 med My var att hon skulle sitta i starten… Det gjorde hon inte men när jag sa till henne så satte hon sig och väntade på sitt start kommando! Sen gick hon hur bra som helst!!! Tills vi kom till långhoppet… Jag gjorde ett fult bakombyte och då ville hon inte hoppa det alls! Så det blev tre vägringar… Helt och hållet mitt klantiga fel… Tía var tokig och jag gick av banan ganska snart med henne… Izzie körde på för fullt och kom i mål men med ganska mycket fel… Hon hoppade inte över hindren utan sprang igenom..

Extra kul var att det gick så bra för de andra! Christina och Dixie tog sin första pinne!  Det gjorde även Frida och Smulan! Linnea och Flingan likaså!!! Susanne och Disa tog en i hopp och Kicki och Leia tog en i agility 2! P-G tog cert med Goliat! Så nog kan man säga att det var framgångar för Lidköpings BK!

gnällrejsetflingan

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: