MENU

by • 27 maj 2009 • agilitytokar2Comments (1)621

Födelsedagsfirande x2

Eftersom vi inte hann att fira Lakrits ett års dag i söndags och inte heller min födelsedag i måndags så blev det ett litet ”födelsedagskalas” idag istället!

Vi hade bjudit in mamma och pappa på en bit mat och så klart tårta! Så efter jobbet for jag iväg till affären för att handla… Det var konstigt nog tomt i kylskåpet igen!!! Jag använde självscaningen för jag tänkte att det går nog fortast! Men så lyckades jag få en som hade väldigt svårt att läsa av streckkoderna! Har aldrig råkat ut för att det är så himla svårt på allt!!! Men det funkade till slut och jag fick handlat!

Väl hemma igen var jag tvungen att ringa och kolla när vi hade bestämt att de skulle komma… Typiskt mig att inte komma ihåg det! Tänker alltid att det kommer jag ihåg… Sen började jag förbereda maten, lasange. Tommy var ute med hundarna och när han/de kom in så dammsög han. Det är nog samma som smutsar ner som tömmer kylskåpet… Denna någon!

Både jag och Lakrits fick paket! Lakrits fick ett jättefint täcke! Det kommer nog ut på bloggen imorgon och ett leksaksfår! Jag fick bl a ett jättekul pussel som nog kommer att ta en hel evighet att lägga… Ska inte börja med det innan vi flyttar…

Middagen blev god! Till efterrätt blev det kaffe och prinsesstårta! Tack för en trevlig kväll!

födelsedag

Related Posts

One Response to Födelsedagsfirande x2

  1. Monica skriver:

    Massor av grattis i efterskott!!!!
    Hipp hipp hurra till er bägge.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: