MENU

by • 26 maj 2009 • agilitytokar2Comments (0)459

Domare

Tack för era uppmuntrande ord! Idag känns det bättre på alla plan! Nu längtar vi efter flytten till paradiset!!! Kommer att bli så himla skönt! Eller som en kollega uttryckte sig… ”tänk att kunna hänga tvätt i bara trosorna”… Nu vet jag väl inte om det är det jag kommer att hålla på med men vem vet.

Ikväll var jag inbjuden att agera domare på Billinge BK:s KM i agility! Det var kul!!! Fast det är inte lätt att döma… De var 12 ekipage med lite olika många i small, medium och large. De ville ha klass 2 eller öppen klass banor. Men det visade sig att agilityklass banan var för svår… Det var mest diskningar… Det var ju inte min mening!

Men hoppklassen förenklade jag lite och då kom nästan alla runt den! Jättekul! Det fanns många duktiga hundar och förare! Det är lätt att börja titta på hur förarna skickade sina hundar, jag kom faktiskt med lite råd/förslag när det var banvandring. Kunde inte låta bli…

Med andra ord domare är inget jag tänker satsa på!

Jag fick en fin ryggsäck med bra och ha saker i sa de. Jag tittade först när jag kom hem var det var i ryggsäcken och det var schampoo, balsam och nån hårgel! Kanon!!! Från en frisör, Monica! TACK!

KMbillinge

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: