MENU

by • 06 april 2009 • agilitytokar2Comments (1)609

Solsken!

Jag säger bara, har ni inte sett filmen ”Män som hatar kvinnor”, gör det!!! Den är riktigt bra! Det är alltid svårt att se en film där man verkligen gillar boken! Men jag tycker att de hade lyckats riktigt bra! Egentligen bara slutet som gick lite för fort fram tycker jag… Men den var riktigt bra! Hon som spelar Lisbeth Salander gör det kanon! Hon verkligen är henne!!! Det var nog den rollen som jag trodde skulle bli svårast att få som boken men wow!!! Märkte verkligen inte att filmen var över två timmar, vi hann inte ens äta upp godiset!!!

Imorse tyckte hundarna att vi hade sovit alldeles tillräckligt länge när klockan närmade sig halv åtta… Fast redan vid halv sju hade de gärna gått upp! Man blir pigg när man kommer upp och ser att det kommer att bli en fin dag! Efter frukosten åkte vi till klubben för att träna lite agility! Den här gången hade jag fotbollsskorna med mig! Det var nämligen väldigt halt utan… Det är fortfarande lite blött men det går att träna, tjohoooo!!! Kameran var också med! Det blev bilder på alla utom Tía. Men där har jag fått en bra bild från Frida från i lördags.

lakritsslalom3090406Lakrits tränar slalom.

traning090406izzieIzzie gillar verkligen slalom!

traning090406myslalom1My kör slalom!

 tia090404Tía kommer med full fart!

Hundarna tyckte att det var superkul att träna och jag tycker att det gick riktigt bra! Det fanns en del kluriga passager i banan som vi hade valt men det gick allt att lösa! Efteråt åkte vi till Elgiganten och köpte ny färgpatron till skrivaren… Den har varit slut ett tag men nu är den bytt! Vi passade även på att köpa ett jättestort påskägg och lite godis till det på ÖB.

 godisPåskägg som håller på att fyllas…

När vi kom hem grejade Tommy lite med husvagnen och jag fixade i ordning mat. Efter att Tommy åkt till jobbet satte jag igång med att storstäda… Tommy hade gjort det i fredags men redan idag var det ordentligt grusigt inne… Tog en paus för att gå en långpromenad med hundarna och mamma. Mamma hade även med sig påskpresenter som vi ska försöka att inte öppna innan påsk…

Nu är huset rent och påskpyntat! Vi har två påskpynt… En snygg kyckling/höna och en häxa… Så det går ganska fort att pynta!

Related Posts

One Response to Solsken!

  1. Camills skriver:

    Herregud! Måste varit en kanonfilm om ni inte hinner med godiset….
    trodde att man automatiskt tuggade och svalde utan att tänka när man är på bio!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: