MENU

by • 22 april 2009 • agilitytokar2Comments (2)658

Paus från röjande

Nu har jag slitit mig från köksbordet och planeringen av utvecklingssamtal! Har även slitit mig från att röja bland allt man har samlat på sig sen vi flyttade sist… Tänk vad mycket bra att ha saker det finns! Fast nu är vi stenhårda, det mesta ryker!!! Vi får väl se om det kommer att saknas…

Hundarna tycker att deras matte och husse är supertråkiga… Bara långpromenader, ingen träning! Men vi ska försöka att ta ett träningspass nån gång i helgen… Det behövs ju för nu börjar nu snart alla roliga tävlingar! Fast vi försöker att låta bli att anmäla till så många i sommar av förklarliga skäl…

Lovar att det kommer att bli inflyttningsfest såsmåningom för alla glada som hjälper till att bära! Fast det är klart att alla andra oxå får komma och hälsa på! Annars blir jag nog tokig… eller tokigare kanske det ska vara!

Related Posts

2 Responses to Paus från röjande

  1. Asta skriver:

    Jag slängde mer än jag tog med mig i den senaste flytten…Kan inte påminna mig att jag saknar något?!…Möjligtvis sonens säng som jag slängde av misstag och i ”bara fartan”, asg.

  2. Zvenne skriver:

    Infyttningsfest ????? Vi vill ze zlottet på bild !!! Alla vinklar ååå vrår …. zom ett hemmahosAnn reportage !!! 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: