MENU

by • 07 april 2009 • agilitytokar2Comments (2)612

Mera träning

Imorse studsade vi hur sängen vid halv åtta eftersom A) hundarna vill ut och B) solen sken! Efter frukosten blev det en tur till klubben för att träna agility! Men det gick inte lika bra idag som igår… Kanske var jag inte lika laddad! My och jag hade stora problem med vägen efter en balansbom… Hon hade inga planer på att hoppa nåt hopphinder…. Vilket var min tanke! Att gå emellan hinder är hon fortfarande osäker på… Måste ta och träna det mycket mer med henne! För det dyker upp i banor rätt vad det är!

Izzie gick bra, men hon kan ofta vägen själv om husse är en mikrosekund för sen med kommandot…

En som gick bra var Tía! Hon fixade allt! Fast hon rev lite ibland eftersom hon hade så bråttom… Idag fastnade hon på kort!

090407tiabalans1Tía tar kontaktfältet i flygande fläng!

Kanske är det så att jag bara kan köra en utav mina hundar bra i taget! Känns lite sorgligt eftersom jag oftast tävlar båda… Alltså får jag ta och skärpa mig!!!

Vi passade även på att sätta upp vårt nya tält för första gången! Det var lite klurigt och vi var väl inte helt nöjda med resultatet! Men gör vi det några gånger kommer det säkert att gå bättre! Det är en helt annan konstruktion än vårt gamla! Dessutom är det mycket större…

nyttalt1Vårt nya tält!

nyttalt2Tommy poserar glatt när vi äntligen fått upp det! Det är stort…

Related Posts

2 Responses to Mera träning

  1. Zvenne skriver:

    VÄNTA bara när vi kommer och invaderar tältet …… 😀

  2. hej Ann
    Nu var det länge sedan jag kikade in till er :-) Fint tält ni köpt! Är det ett sånt där som man viker ihop allt i ett… ? Vanliga i Norge? (ja,… kanske i Sverige med nu för tiden…) Om du vill se ett vårtecken är du välkommen in på min andra sida – http://www.skarsbackefinull.se och titta i bloggen där 😉
    ha det gott!
    /Sofia

Kommentera

%d bloggare gillar detta: