MENU

by • 08 april 2009 • agilitytokar2Comments (3)591

Gummistövlar

I söndags lämnade jag tillbaka mina fina gummistövlar eftersom den ena läckte… Fick ett par nya i måndags! Tänkte som så att man kan väl inte ha sån otur två gånger…

Det var utlovat regn till idag, så när vi klev upp imorse var det skönt att se att de hade fel! För det regnade inte alls! Tommy påstod att han hade hört att det hade regnat under natten, tja, skönt att det hade dragit vidare! Idag blev det ingen träning. Istället skulle vi fixa lite med husvagn och här hemma!

När vi höll på att bära ut dynor hörde vi att det började smattra lite på husvagns taket! Det låter ju alltid mer i en husvagn så vi trodde inte att det var så farligt… Men det började regna ganska kraftigt efter ett tag! Så när hundarna skulle ut var det fullt regnställ och gummistövlar. Det gick bra, de höll! Hundarna var riktigt blöta när vi kom in, suck!

När jag sedan skulle ta ut dem för en långpromenad innan tävlingskursen i agility så var det återigen regnställ. Det duggade bara lite då. Även det slutade så småningom och vi fick en skön promenad! Även om den blev stressig!!! Skulle hämta Frida halv sex och var hemma fem i halv… Hundarna fick mat och jag hann att tänka att det känns om min vänstra fot har blivit lite fuktig…

Att hålla kurs på träskplanen kräver gummistövlar! Fast det  synd om kursdeltagarna som ska springa i klafset!!! Men de skötte sig med bravur! Självklart blev det någon vurpa i det hala! Men inga skador, puh!!! Under tiden så märkte jag att min vänstra fot kändes blötare och blötare…Suck! Det blir att lämna tillbaka dem! Får avstå från de snygga och köpa ett par hederliga gröna istället!! Huvudsaken är att man håller sig torr om fötterna!!! Var inte det nån Astrid Lindgren figur som sa så? Kanske Emils pappa eller nåt….

Related Posts

3 Responses to Gummistövlar

 1. Asta skriver:

  Attans otur med stövlarna! Finns inget värre än att vara blöt om fötterna.

 2. Zvenne skriver:

  Za ju att gummiztövlar inte var ngt att HA !!! 😛 Men zkicka hit dina gröna zå kan vi måla lite flower power på dem ….. då kommer de att zjuzärdeles ZNYGGA !!! 😛 😀

 3. Monica skriver:

  Det var Emil som sa det till sin pappa när han satt fast i fönstret på utedasset och det regnade på honom. Och harn var jättearg….
  Trist med stövlarna.
  Lycka till på helgen stävlingar.
  Själv drar jag till Kungsbacka i morgon för att se om vi kan ta oss runt en bana eller två utan hundra fel.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: