MENU

by • 20 april 2009 • agilitytokar2Comments (9)625

Fler pinnar, vallning och husköp

Nu har det bara varit för mycket ett tag igen!!! Datorn har fått vila! I alla fall bloggen! På annandag påsk var vi och tittade på ett jättemysigt hus… Vi bestämde oss snabbt för att ge oss in i budgivningen! I fredags stod det klart att vi var de lyckliga köparna!!! Tjohooo!!! Nu blir vi ”lantisar”!!! Men allt är inte helt klart än! Vi ska skriva på och sånt!

Sen uppstod ju nästa lilla bekymmer! Nämligen att sälja vårt hus, i våra ögon helt fantasiskt… Känns sorgligt men samtidigt härligt! Lite svårt att förklara! Det blev en kort träning i fredags innan vi stack hem igen för att börja röja lite! Kan väl lugnt säga att det var nära att vi inte åkte till Varberg för att tävla…

Men det gjorde vi i alla fall! Det var klass 2 och en inofficiell hoppklass oxå. Tía och Izzie körde för fullt i den inofficiella! Tía och jag lyckades diska oss… Helt mitt eget fel! Izzie gick superbra men fick tyvärr en rivning annars dagens snabbaste tid!! Tommy var väldigt nöjd och det ska han vara! De kom nia tror vi. My och jag fick ett missförstånd så hon sprang förbi långhoppet men annars gick hon bra! Jag tror vi kom på elfte eller tolfte plats…

I agility 2:an gick det desto bättre! Trots att hon tjuvstartade… Det var en halvsvår bana, fanns några kluriga passager. Varav den svåraste blev en nödlösning och tiden tickade iväg… Men vi klarade det och det blev en andra plats!! Samt en ny pinne!!! Jag var bara så himla nöjd!!!

varbergbalans2My på väg mot kontaktfältet.

I hoppklassen gick det riktigt bra tills jag tappade henne efter säcken och hon tog ett hopphinder från fel håll… Men av någon anledning kom jag ändå i mål med noll fel och 26 nånting i tid! Jättebra med tanke på att vi stått still! Men jag var medveten om att jag var diskad och trodde att det fixar de i datorn. Men mitt resultat stod kvar och jag vann… Men bara en kort stund för det blev självklart åtgärdat! Jag hade aldrig tagit den pinnen, för det var ju en disk! Men lite kul var det… Det blev i alla fall en rosett och en pinne den här dagen!

Efteråt åkte vi till Karl och Gun, My:s och Lakrits uppfödare. De bor så nära och det är alltid kul att titta förbi! Lakrits fick prova på att valla för första gången och det tyckte hon var jättekul! Riktigt härligt att se henne i action!

varberglakvall4Lakrit i full fart efter fåren!

Sen igår var det storstädning och mer röjning eftersom mäklaren var här idag för att titta på huset… Så nu blir det nog inte så mycket blogg ett tag framöver för nu måste vi röja!!!

Related Posts

9 Responses to Fler pinnar, vallning och husköp

 1. Monica skriver:

  Massor av grattis till huset.
  Ni kommer att upptäcka hur underbart det är på landet.
  Nu väntar en tid av röjk och städ och plaering. Jobbigt men kul.

  Och vi väntar på inflyttningskalas när ni har slitit färdigt med flytt och annat

 2. Camills skriver:

  Grattis till mer pinnar och hus!
  Vad skall jag nu läsa på kvällarna när ni inte kommer att blogga så mycket längre…? (hihihi) Får köpa mig en bra bok.
  Och självklart hjälper vi till att bära om det behövs!
  Kram Camills med familj

 3. Marie och Texmex skriver:

  GRATTIS till pinnarna, ni är ju på G! Det är bara att köra lydnad nu också :-) Hoppas ni inte flyttar alltför långt ut på landet, måste ju kunna komma och hälsa på er :-) Ha det och glöm inte att andas och njuta av våren!
  Kram Marie

 4. GRATTIS till pinnen och husköpet! 😀 Vad kul att det blev ett hus för Er tillsist! Är det huset som Du nämnde på kursen? Mamma och jag ser fram emot att få komma på inflyttningsfest! 😉

 5. Camills skriver:

  Hallååå! För att få komma på inflyttningsfest måste man väl hjälpa till och kånka möbler eller…?? :)

 6. Fridur & MojMoj skriver:

  GRATTIS TILL DEN DÄR PINNEN! OCH VAD KUL ATT NI HAR FÅTT ETT NYTT HUS! Hoppas jag får se det nån gång (jag kan ta med en påse bullar istället för att kånka möbler, men kommer gärna på fest!) 😉 😀
  Kram Frida och världens bästa Mojmoj

 7. Asta skriver:

  Lycka till med nya huset! Spännande!

 8. Emma skriver:

  Grattis till både pinnar och hus! Hoppas ni får det riktigt fint på landet. Jag är super-avis men får väl vänta ett tag med atta skaffa hus på landet.
  Ser fram emot kurs på tisdag kväll!!
  Hälsningar pomgänget

 9. Zvenne skriver:

  GRATTIZ GRATTIZ GRATTIZ IGEN !!! När blir det husvisning ??? Alltså här i bloggen av det NYA huset ??? Vi zom bor LÅÅÅNGT bort vill ju oxå kunna ze !!!! Förstår du väl !!??? 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: