MENU

by • 18 augusti 2008 • agilitytokar2Comments (2)503

Klubbmästare och pinne i Frövi

Just nu känns det som om jag inte har hunnit med bloggen på en hel evighet, trots att jag suttit en hel del framför datorn… Det är bara tävlingen som vi har på söndag just nu.. Men nu tar jag mig tid till en liten uppdatering…

I torsdags var det KM i agility på klubben… Tommy jobbade kväll så jag skulle springa med Izzie också. Mamma och pappa var snälla och tog hand om Lakrits, tack! Det blev stressigare än vad jag trodde att starta med tre hundar i samma klass! Det var bara åtta large ekipage så jag hade startnummer 1, 4 och 8! Men det gick! I agilityklassen lyckades jag nolla med alla tre hundarna! De var superduktiga! Izzie ledde på en kanontid, men hon haltade lite när hon kom i mål. Oroligt ringde jag Tommy för att kolla om han tyckte att jag skulle köra hoppklassen eller inte. Det var inte mycket till haltning men ändå lite. Hon haltade dock mindre innan starten till hoppklassen så jag lät henne starta. Tyvärr fick hon tre rivningar. Tía rev sista hindret annars var det ett bra lopp. My blev lite för stressad och missade ett hinder och sedan ytterligare ett och då lät jag henne diska sig… Så jag trodde att chanserna var borta för seger! Men Tía vann på sina fem fel!!! Jag blev superglad så klart!!! Izzie kom trea och My kom femma!!! P-G vann både i small och medium men i medium kom Frida och Myntha tvåa. I hoppklassen hade de en klart bättre tid så hade de ”bara” nollat agilityklassen så hade de vunnit… Men de kommer säkert igen nästa år!!! Jack och Leia kom tvåa i large.

Så i fredags åkte vi till Frövi för att tävla under helgen. Izzie började halta lite innan första loppet men mycket lite, dock rev hon och var inte med så Tommy gick av banan med henne. Då haltade hon mer så hon fick vila över helgen. Nu hoppas jag verkligen att hon blir återställd till söndag! My började tävlingsdagarna och på lördagen gjorde hon ett kanonlopp i hoppklassen! Tyvärr litade jag på att hon skulle ta ett långhopp på egen hand vilket hon inte gjorde så det blev en snöplig disk! Lite synd när det annars var ett riktigt bra lopp! Doriz och Monica gjorde ett bra lopp men tyvärr med fel. På söndagen strulade det lite med slalomen med My så det blev fem fel men i agilityklassen gick hon kanonbra! Så bra att det blev felfritt och andra placering!!! Jag blev så klart mycket glad!!! Nu har hon två pinnar i båda klasserna!!! Doriz tog kontaktfälten i agilityklassen och det såg mycket bra ut! Men hon bet Monica så de fick fel för beröring, snopet! Tack Monica för en trevlig helg!!! Nu ser vi redan framemot nästa!!!

My på väg över sista hindret i agilityklassen där vi kom 2:a!!!

Tja, det var en kort uppdatering med en hel del skryt…

Related Posts

2 Responses to Klubbmästare och pinne i Frövi

 1. Monica skriver:

  Man får skryta när man är så duktig.
  Verkligen kanonjobbat!!
  Nu laddar vi om inför helgen.
  Var och tränade Doriz i går och kontaktfälten gick bra när jag lät väldigt arg.
  Så nu kör vi den arga stilen där

 2. GRATTIS till klubbmästar’n! 😀 Och tack för de där raderna om Myntha och mig… Nästa år SKA vi slå P-G! Så det så! 😉

  … och stort grattis till Mys pinne! Hopp, hipp hurra vad Ni är duktiga! 😀

Kommentera

%d bloggare gillar detta: