MENU

by • 03 juli 2008 • agilitytokar2Comments (0)284

Varmt = härligt

Igår hann jag inte riktigt med att skriva nåt inlägg…. Så kan det bli ibland! Det var ganska varmt och skönt igår men ännu skönare idag! Igår tränade vi lite agility på förmiddagen eftersom Tommy sedan skulle iväg och jobba! På kvällen skulle jag först träffa Marie och Texas för att köra lite upplet och sedan testa lite lydand med My. Uppletet gick ganska bra, men både Tía och Izzie tvekade på en utav Maries grejer, en penna som var gjord som en tokig fågel med låtsasfjädrar och allt… Den tyckte de var lite väl konstig men jag fick dem att hämta den till slut! Texas var jätteduktig men slarvade med en tennisboll som var vår… Där ser man vad hundarna kan snöa in på sina egna grejer! My fick hoppa över uppletet. Istället så fick hon vara med på en platsliggning. Den klarade hon galant! Det som har varit sådan bekymmer!!! Lydnaden gick så där hon var inte så himla intresserad… Men det går säkert att jobba upp igen! Sedan kom Frida och Christina vi skulle köra lite agility. Det märktes att hundarna var lite medtagna av värmen men de var duktiga allihop! My försökte inte att sticka en ända gång!!! 

Så idag har det varit träningspaus! Det har helt enkelt varit för varmt!!! Redan när vi gick ut med hundarna imorse så var det 19 grader varmt, underbart! Istället blev det en tur till ICA för att handla mat, där var det inte varmt… Sedan låg jag en stund i trädgården och försökte sola men det var svettigt! När vi gick vår långa runda i Råda såg jag plötsligt något som blänkte till, där låg ett fästinghalsband på stigen… Ojdå, nu har Tía tappat sitt också sa jag till Tommy och plockade upp det… Ropade tillbaka Tía för att kolla om hon hade läderbandet kvar för det fanns inte. Då upptäckte jag att hon hade sitt på sig, det var Mys jag hade hittat!!! Jag som trodde att hon tappat det i Borås så ligger det på stigen där vi gått flera gånger den här veckan! Men nu är det i alla fall hittat! Skönt att slippa köpa ett nytt!!!

Ikväll har jag varit på agilitysektormöte på klubben och det var ganska snabbt avklarat men så satt vi så klart och pratade lite strunt också… Sorry, Frida!!! Men jag hoppas att du hann att packa ändå! Men innan jag skulle packa var jag tvungen att stryka eftersom det är bottenskrapet på t-shirt lådan! Medan jag strök satte jag på TV och fick på en film, Dodgeball, typ spökboll, den var så dålig att den blev lite bra… Så jag strök klart allt och sen satte jag mig och tittade klart… Kanske inget att rekommendera men som tidsfördriv var det helt ok!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: