MENU

by • 08 juli 2008 • agilitytokar2Comments (0)344

Värmlandshoppet, hjälp!

Igår fick jag faktiskt storstädat hela huset till slut… Det var välbehövligt! Nu är det ”bara” husvagnen kvar! Igår kväll skulle vi så klart ut och rasta hundar och beslöt oss för att ta en snabb sväng till klubben och testa klass 1 starten som jag hade sådan problem med i söndags… Men när vi kom dit så var det ganska mycket folk där och vi hälsade så klart och fick veta att det var fika, för Tommy och Oliver hade tagit sitt första cert och blivit DM-mästare i sök!!! Jättekul!!! Så det blev smörgåstårta innan träningen… Men träningen gick bra och jag har nog kommit på hur jag ska försöka att köra My… Man får inte stå still och titta på henne för då piper hon runt hinder! Tía och Izzie var supertaggade och jätteduktiga båda två!

Vi blev kvar ganska länge eftersom det var så trevligt att träna och prata med Marie och Texas! Sedan skulle vi ta lite kort till bloggen, tanken är att ”Om oss” ska uppdateras och bli lite mer informativ. När vi kom hem fick jag sådeles sitta redigera bilderna, vilket är riktigt kul och jag har nog börjat att komma på hur man gör…

Imorse passade jag på att klippa klor och tasshår, något som tydligen är riktigt otrevligt är just tasshårs klippning… Kanske kittlar det, vad vet jag! Jag passade även på att göra en inbjudan till KM i agility och skickade till de som finns på listan, kollade även min egen mail. Upptäckte att PM till Karlstad hade kommit och var tvungen att gå in och skriva ut det, nio sidor!!! HJÄLP, kollade starterna 170 stycken i klass 1 och i hoppklass 3!!! Vilken härlig konkurrens det kommer att bli!!! Nu gäller det att lägga sig i hårdträning!

Related Posts

Kommentera

%d bloggare gillar detta: