MENU

by • 02 juli 2008 • agilitytokar2Comments (1)566

Mord?

Hmm, idag har det varit varmt! Äntligen, kan man väl säga! Fast vinden var inte så himla varm… Så vad gör man då en sån här varm dag? Jo, fortsätter man att rensa rabatter och trädgårdsland samt klippa gräsmatta…. Svettigt kan man lugnt säga! Det är inte lätt att rensa mina trädgårdsland!!! Dels för att det har växt upp mycket ogräs, men det är nog inte det värsta! Det jag har planterat har inte kommit upp speciellt bra, trots att vi vattnade när det var varmt i förra omgången… Detta gör att det gäller att komma ihåg vad det är man har planterat och försöka att känna igen de små plantorna som ska vara kvar! Det gick bra i de första två landen men när jag kom till det tredje så körde jag liksom lite fast! Rödbetor kom jag ihåg och kände igen! Men vad sjutton hade jag planterat mer?! Det kom jag inte alls ihåg och det fanns inget som liksom var planterat i rader… Det mesta såg ut att vara ogräs… Jag gav upp! Men då hade jag sammanlagt hållt på i nästan fem timmar… Började igår, ska väl erkännas…. Så har vi så klart varit ute med hundarna! Gräsklippningen skötte Tommy om, det är hans jobb! Vi hann även med lite annat innan det var dags för Tommy att åka till jobbet!

Jag passade på att åka till klubben efter det att jag rastat hundarna, de följde så klart gärna med dit! Jag skulle skriva ut anmälningarna till vår tävling. Det tog tid! För skrivaren är minst sagt jobbig! Men jag begick inget mord på den… Morden jag begick var istället på ett antal fästingar… Hittade tre som kröp bara när jag rastat hundarna och sedan fick jag plocka ännu fler när jag hade tränat! Fast jag vet inte om det är att räkna som mord, för i mina ögon är en död fästning en bra fästning! Jag är djurvän, men när det kommer till dessa avskyvärda kryp så blir jag allt annat!!! Jag tränade alltså efter att jag skrivit ut anmälningarna, Frida skulle komma efter jobbet. När klockan var sju hade hon fortfarande inte kommit, P-G och Barbara kom och skulle träna. Då var jag färdig… My var oerhört pigg, underbart!!! Det känns som om det kan lossa!!

Sedan kom Frida och Christina, så jag blev kvar en stund till… Smulan och Dixie har blivit jätteduktiga! Ska bli kul att se dem på banorna framöver!

 

Related Posts

One Response to Mord?

  1. Tack för att Du stannade och var med när vi körde! Dina tips och råd är alltid guld värda!

    Hehe, Du får skaffa sådana där små skyltar och sätta upp i landen. Istället för ”Morot” får Du skriva dit växternas namn 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: