MENU

by • 24 juli 2008 • agilitytokar2Comments (3)740

Målning

Hmm, nu när värmen infinner sig så kommer vår flit igång…. Igår var det grejande med hinder på klubben, målade långhopp bland annat och idag så for vi iväg och köpte vindskivor! De behöver bytas på ena sidan och målas om på andra… Så när vi kom hem var det bara att sätta igång med penseln… Nu är inte jag så värst bra på att måla… Jo för all del! Måla långa plankor eller väggar går väl men jag har en viss förmåga att få färg både på mig och när liggande andra saker… Oljefärg är inte lätt att få bort… Dessutom har vi två väldigt duktiga (?) hundar som gillar att vara nära när man målar… Kanske vill de hjälpa till! Men istället så lyckas de få färg både här och där! Det är Tía och Lakrits som avses! Izzie och My är bättre på att undvika färgen men de lyckades få några små fläckar de oxå!

Efter att ha gått en promenad i Råda så slappade vi i trädgården, för varmt för att ligga i solen men nästan för svalt i skuggan… Men jag klagar inte, det är super härligt med värmen!!! Nu ikväll åkte vi faktiskt en sväng till klubben och tränade lite agility! För första gången i år så drog My för att komma till agilityplanen!!! Jag blev så klart superglad!!! Träningen gick bra men det var svettigt! Nu ska vi sätta oss på balkongen och njuta av de sista solstrålarna och dricka ett glas kallt gott vitt vin… Det är ju semester!!! Imorgon blir det till att måla vindskivor på andra sidan…

Tog ett gulligt kort på Lakrits, det är inte lätt att tugga tuggis när de är så himla stora!

Related Posts

3 Responses to Målning

 1. Monica skriver:

  Va ni är flitiga.
  Själv tillbringade vi kvällen med att ta ner gamla fårstaket för att få upp eltråd. Ganska svettigt i värmen.

  För min del kan vi gärna dra på träningen fram på senare delen av kvällen då värmen blir tuff.

  Ser framför allt fram emot att träffa Lakristrollet.

 2. Åh vad glad jag blev av att läsa att My drog mot agilityplanen! 😀 Skulle också behöva åka och träna men jag har varit helt slut efter att ha jobbat heltid den här veckan med den här olidliga värmen. Men till helgen hoppas jag kunna planera in ett pass! Vad gör Ni på söndag? Lust att träna då?

  Ursöt bild på lilla Lakrits!

 3. Hanna skriver:

  Åh vilket sött tillskott till familjen. Man blir ju riktigt sugen på att skaffa en egen, men det finns det inte tid till.

  Anton hälsar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: