MENU

by • 10 juli 2008 • agilitytokar2Comments (1)568

Kantareller

Så har klockan hunnit bli över midnatt igen… Därför kommer mitt inlägg på ”fel” dag… Så kan det bli ibland! Jag var tvungen att anmäla laget till Oskarshamn som gick ut för 2 minuter sedan… Jag hade inte sparat alla uppgifter innan Andreas hjälpte mig att fixa datorn, suck!!! Det är lite pyssel att först fixa fram en ny anmälningsblanket och sedan försöka att göra den läslig i word och sedan hitta alls uppgifter igen… Men allt går! Det saknades bara ett medlemsnummer till en medlem men det kommer säkert idag fast lite senare….

Idag har annars varit en konstig dag! Började med att jag knappt sov något på natten eftersom jag hade en mardröm om att My blev på flugen när vi körde hopploppet redan första dagen i Karlstad av en amstaff blandras och så illa biten att hon var tvungen att avlivas… Riktigt äckligt var det och sedan kunde jag ju inte somna om!!! När jag väl gick upp åkte vi till Råda för morgonpromenaden eftersom jag sedan direkt skulle åka till en verkstad som kanske skulle kunna hjälpa oss med skrotsintran… Men de hann inte innan semestern, suck! Efter frukost städade jag husvagnen riktigt noga och den blev riktigt fin, som ny! Sedan la jag mig och sola i trädgården innan hundarna ville gå ute igen. När vi kom till skogen kom Tía ikapp på tre ben, hon ville inte sätta ner vänster baktass alls!!! Kollade så att inget satt fast och det gjorde det inte men hon ville fortfarande inte gå så det var bara att vända och åka hem. Tía på tre ben och svansen mellan benen. Izzie och My fick en stadspromenad istället. Jag ringde till Bente som har haft en del otur med sin Tara och bakben men hon tyckte som jag att jag skulle avvakta till imorgon och se hur det blir… Så när Tommy kom undrade han så klart hur det var, jag hade även ringt honom, och till min förvåning gick hon nästan som vanligt. Vi åkte till ett annat ställe och Tía fick först gå i koppel men hon haltade inte ett endast dugg!!! Så då fick hon vara lös och fortfarande ingen haltning, skumt! Det får mig att tänka på borrelia och erlichia… men jag hoppas på att det bara var en stukning eller nåt!

På rundan hittade jag kantareller, inte så många men ändå, sommarens första! Var tvungen att plocka dem och det blev Tommys köttbullar, spaghetti och så kantareller!!! Kantarellerna blev dock försvinnade små i stekpannan! Trots att de var av lite storlek innan!

Eftersom det nu finns gott om hallon i skogarna här 0mkring bjuder Tía och My in Falstaff och Baron på hallonplockning när så passar! Det är dock inte säkert att de kommer att se på medan de plockar… Som redan skrivits så är de väldigt förtjusta i frukt…

Related Posts

One Response to Kantareller

  1. Vi tackar så hjärtligt för inbjudan! Hallon kan jag – Falstaff – inte motstå, och jag plockar dem gärna själv. Däremot är jag – Baron – mer intresserad av sällskap än av frukt. – Kramar från oss

Kommentera

%d bloggare gillar detta: