MENU

by • 30 juli 2008 • agilitytokar2Comments (3)662

För varmt för att blogga!

Hmm, så har det gått ganska länge sedan förra inlägget… Skyller helt klart på värmen! Vem vill sitta framför datorn när det här så himla skönt!!! Himla kul att läsa att Hanna har hittat in på vår blogg!!! Har ett jättegulligt kort på Anton… Tja, så vad har vi hittat på i värmen?! Förutom att passa Lakrits alltså! Vi har hunnit måla klart våra vindskivor, när vi skulle byta ut de gamla upptäckte vi att det var mer att göra… Vi trodde att det kanske skulle räcka med att byta lite papp och läckt på taket men se icke sa nicke!!! Även en del av själva träet i taket måste bytas, suck! Inget som man ger sig på själv sa Tommy och jag är ju höjdrädd så ingen hjälp från mig! Tyckte att jag var oerhört modig som vågade mig upp i ställningen som vi hade lånat… Då ska erkännas att jag inte ens var högst upp…

Men så har vi hunnit med att träna tillsammans med Monica och Doriz, trots att vi väntade tills efter sju på kvällen så var det rejält varmt och svettigt! Men det gick trots allt hyfsat! Alla våra hundar var lite överladdade! Utom Lakrits som blev väldigt trött av att busa lite med Isa…

Vi har även hunnit med att hälsa på mamma och pappa, det skulle bli en fika… Det blev det också men sen åkte vi och badade och därefter grillade vi hemma hos dem! Det var väldigt trevligt och gott!!! Tía har blivit en riktig badtok! Får kanske byta namn på bloggen, hihihi! Däremot så håller sig Izzie vid kanten och plaskar lite grann. My har blivit lite bättre på att ge sig ut i vattnet men är fortfarande mycket fundersam på vågorna! Lakrits var supertuff och drog rätt i! Men hon blev ganska kall och fick därefter tillbringa en stund i en handduk…

Idag har vi varit på promenad i Råda två gånger och båda gångerna hittade vi kantareller, ganska mycket! Sista gången hittade Tommy en rejält stor! Så det blev kantarellpaj till middag! Dock ganska sent för det tog tid att rensa allihop!

 

Sedan har jag jobbat lite med tävlingen som klubben ska ha i augusti. Det är flera som har anmält sig men sedan inte betalat, suck!

Related Posts

3 Responses to För varmt för att blogga!

 1. Monica skriver:

  Skönt att se att ni lever.
  Måste säga att jag har bra mycket piggare hundar nu när det har svalnat av lite.
  Kör gärna ett träningspass igen nästa vecka.
  Doriz känns riktigt bra just nu tycker jag.
  Men det kan ju ändra sig…..

 2. Monica skriver:

  Nu kan man inte säga att det är för varmt för att blogga.
  Här ösregnar det och det är kanonväder för bloggning.

 3. Monica skriver:

  Här ösregnar det och är 14 grader varmt.
  Grattis till agilitypinnen på My!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: