MENU

by • 15 juli 2008 • agilitytokar2Comments (2)1921

85-års kalas, tävling och träning

Tja, så har det varit ett par såna där dagar när jag inte ens hunnit sätta på datorn… Men nu är vi tillbaka för att göra ett litet inlägg! I lördags firade vi min morfar som fyllde 85 år i söndags! Det blev en hel dags firande! Vi det vill säga hela släkten samlades klockan 13 hemma hos mamma och pappa, då åt vi först en sallad och sedan hade vi lite lekar! Eller kanske mer rätt att säga deltävlingar! Men vem som egentligen vann har jag ingen aning om… Jag hade nog inte mest rätt men däremot lyckades jag ganska bra på att kasta ringar fick 80 poäng… Sedan var det kaffe, tårta och kakor! Efter detta var vi tvungna att åka hem och rasta hundarna… Tur att man har dem så att man fick röra lite på sig! Sedan åkte vi tillbaka och åt en mycket god tre rätters middag!!! Mums!!! Vilket jobb mamma hade lagt ner men oj va gott och trevligt vi hade!!! Tack!!!

På söndagen åkte vi till Bollebygd för My skulle få tävla. Hon var inte lika tänd som i Åtvidaberg eller rättare sagt hon var nog det men så blev det lite missförstånd mellan oss och då blev hon snurrig… Hon börjar skälla och snurra runt… Så agilityklassen blev en disk! I hoppklassen gick det betydligt bättre men så kom vi till ett hinder som stod lite snett och då förstod hon plötsligt ingenting! Det hindret skulle man dessutom ta två gånger och båda gångerna var det likadant! Så andra gången lät jag henne slippa och vi tog de andra hindren istället, alltså en ny disk! Däremot gick Camilla och Molly riktigt bra och i hoppklassen kom de 6:a, grattis!

Igår var det mycket fixande… Torbjörn hjälpte oss att minska vår bur tillsammans med Tommy så att den passar i mondeon, tackar! Själv städade jag och klippte gräset och fixade bilderna från helgen! Dessutom blev det ny expot på hundarna… För på morgonen haltade My och jag klämde och kände, kunde först inte riktigt bestämma vilket utav frambenen det var. Men så tog jag i vänster framtass och då bet hon mig, inte så hårt, men när jag kontrollerade tassen hittade jag en äckligt stor fästing mellan tårna på henne! Inte konstigt att hon inte kunde gå ordentligt! Förmodligen var det den som hade spökat även på tävlingen… Dessa eländiga kräk!

Idag har vi fixat lite mer med husvagnen för snart bär det av på en liten tur.. Sedan har vi även varit iväg och tränat! Idag var det inga problem att hoppa även om My missförstår ibland! Hon är inte lätt att köra just nu, det verkar som om smärtan hon har haft på något sätt fortfarande spökar! Izzie och Tía tyckte att det var superkul att få träna och de gick kanon!

Innan träningen hade jag bakat kakor, mumsiga sådana! Får se om det blir några över att ta med! Nu tar bloggen nog ledigt några dagar igen!

Related Posts

2 Responses to 85-års kalas, tävling och träning

 1. Monica skriver:

  Härligt med kalas.
  Doriz har också varit lite halt i veckan efter en springtur med Anders men det har gett sig utan att jag hittade något förrän idag när jag klippte henne.
  Hon hade fläkt upp en bit av trampdynan. Stackarn, där tittade jag aldrig.
  Men det har läkt fint och hon har inte haft ont där sedan i torsdags.
  Har städat vagn och förberett mig för resan jag med.
  Ska bli så himla kul.
  Ni kan väl försöka hålla lite tältplats till mig med.
  Kommer troligen inte förrän sen eftermiddag eller kväll.

 2. Monica skriver:

  Jag vill se bild på Li!!!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: