MENU

by • 11 juni 2008 • agilitytokar2Comments (1)667

Tävlingar och bad

Hmm, ibland hinner man liksom inte med datorn också!!! I helgen som gick var vi och tävlade, först i Göteborg på lördagen. Tía var åter på banan och det tyckte hon var toppen!!! Vilket resulterade i fulllkomligt tokspring…. Men kul hade hon! Varmt var det oxå… men härligt! Izzie gjorde ett jättefint agilitylopp men tyvärr trillade hon av balansen… Hopploppet gick inte alls! Kanske fick hon ont eller blev rädd… Efteråt skulle vi till Jörgen och Mariann. Vi skulle bo där för att sedan åka vidare på söndagen och tävla på Råådalens brukshundklubb, Helsingborg. De bor ju så himla härligt nära havet så självklart tog vi alla hundarna med oss och gick ner till stranden. Tía simmade som bara den! Izzie föredrar att gå och plaska lite i kanten och My ville nog simma, gjorde det lite men blev sen lite fundersam på vågorna som följde efter henne…. Även jag och Mariann badade! Det var lite kyligt först men när man väl doppat sig var det härligt!!!

Izzie, Tía och My njuter av ett salt bad!

På söndagen åkte vi alltså till Råådalen, det var ännu varmare… Men nu hade Tía rusat av sig och gick väldigt bra! Lagloppet lyckades jag stå ivägen så att hon fick två vägringar :-(  Men de andra gick bra och laget slutade på en sjätte plats. I agilityklassen gick Tía ännu bättre men tyvärr fick vi fem fel på uppfarten på balansen… Men en tolfte plats blev det och femte bästa tid!!! Izzie gjorde ett snyggt agilitylopp och ett ännu bättre hopplopp men tyvärr blev det disk… Det är inte lätt när det går fort!

I måndags var det agilitymöte på klubben och efteråt trändade vi lite. My fick göra lite grann och det gick ganska bra… Men det märks att hon kommer ihåg att det har gjort ont… Så nu har jag fått tid för operation och det blir det på fredag…

Ikväll har jag och Frida hållt vårt sista kurstillfälle på tävlingskursen. De var väldigt duktiga!!! Det har varit kul att hålla den!!! Men nu ska jag ha en paus till hösten! Trots att det har varit så himla skönt väder så var det ikväll tvunget att börja regna…. Det verkligen öste ner…. Så vi blev ganska våta! Men kul hade vi ändå!

Related Posts

One Response to Tävlingar och bad

  1. Håller alla tummar och tassar för att det ska gå bra med My’s operation i morgon.

    Tack för att jag fick vara med som assistent på kursen! Det har varit lärorikt för en annan också att stå och lyssna på vad kloka Ann har att säga :) Tycker att Du gör rätt i att ha en paus. Du är värd det efter alla dessa år som instruktör!

    Jag har exprementerat mer med min blog här på WordPress nu! Det finns faktiskt en hel del inställningar att leka med! :) Ska vi hämta upp Er dator ikväll så Andreas får ta ett snack med den?

    Kram Frida

Kommentera

%d bloggare gillar detta: